Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na tebi je red Nina

Nina Badrić uživa s ruskim milijarderima na Karibima, evo što je poručila Maji Šuput

Foto: Instagram
1/5
18.04.2019.
u 08:00

Naša pjevačica Nina Badrić uživa na Karibima, a na Instagramu pristižu komentari u kojima se svi dive. Pjevačica je odlučila Maju Šuput pozvati na otok, a ona pristaje uz samo jedan uvjet.

Nina Badrić (46) otišla se sunčati na daleke Karibe, na otok Sveti Bartolomej. Tamo odmara u društvu prijateljice i nekadašnje srpske pjevačice Aleksandre Melničenko (42) i njezina supruga, ruskog milijardera Andrea (47)

– Šetam, nikom ne smetam – stoji napisano ispod jedne fotografije predivne plaže. Tijekom idiličnog odmora sjetila se svoje kolegice Maje Šuput (39) koja je prošli vikend slavila djevojačku večer u Beogradu.

– Dobro jutro. Ovdje je 10 sati. Vrijeme je za prvu kavicu, a ovo je pogled iz sobe. Maja, čekam te! Realno bi bilo da i tu proslaviš djevojačko – poručila joj je Nina, a Maja je ubrzo uzvratila odgovor.

Foto: Instagram Asos

– Apsolutno se slažem, ali idem kao djeveruša tebi. Ja sam svoje riješila, sad si ti na redu – odgovorila je Šuput.

Prijateljstvo  pjevačice i ruskih milijardera Melničenko traje već deset godina, a započelo je kada je Aleksandra poželjela upoznati Ninu. Upoznale su se u Dubrovniku, a Nina je uskoro nakon toga zapjevala na vjenčanju Aleksandrina brata Milana uz grupu Simply Red. Prije dvije godine pjevačica je provela odmor na luksuznoj jahti Andreja i Aleksandre.

Pogledajte koji showbizz brakovi nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 33

PA
Pax
09:23 18.04.2019.

Nina Badrić hmmm? Izmedju duhovnosti i novca izgleda da je prevagnuo novac!

DU
duxnacije
10:07 18.04.2019.

Mislio sam da si dama ali sam se zaj.bo!!!

AF
AfganistanskiHrvat
08:20 18.04.2019.

Ko nas bre zavadi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije