Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv odabir

Odvažno izdanje! Nina plijenila pozornost dubokim dekolteom, ali i neočekivanom obućom

Foto: Instagram Asos
1/5
06.04.2019.
u 09:15

Ovih dana naša se pjevačica Nina Badrić šeće u Beogradu u ležernom izdanju ružičastih tonova, a na taj račun stižu brojni komplimenti.

Ovih dana naša višestruko nagrađivana pjevačica Nina Badrić nalazi se u Beogradu gdje se za vrijeme jednog snimanja pojavila u izazovnom izdanju, a njime se pohvalila i na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#day1 👆🏻💋 @zvijezde_ljetni_hit

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Dosta je iznenadila ovakvom pojavom jer inače nema naviku nositi takve hrabre kombinacije koje ju čine zavodljivom. U rozom saoku i hlačama, glavni trend ove sezone stoji joj kao saliven, a neizbježan je bio njezin dekolte koji zbog dubokog izreza malo otkriva njezine grudi.

Umjesto elegantnih štikli na noge je obula tenisice i mnoge iznenadila svojom kombinacijom.  Zbog svog izgleda osvajačica tri Večernjakove ruže dobila je brojne komplimente.

Ovo su najkraći brakovi u svijetu showbizza.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Django
Django
10:56 06.04.2019.

Interesantno je da su na fotografiji dva automobila, jedan sa daruvarskim a drugi sa zagrebačkim registarskim tablicama. Netko ovdje masno laže.

PA
pax5
09:55 06.04.2019.

Kao da se na brzake morala spremiti,zaboravila grudnjak....cipele...

BA
baegnian1
09:43 06.04.2019.

Onda neka tamo i ostane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije