Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Nina Badrić pohvalila se kulinarskim umijećem pa nasmijala obožavatelje: 'Nakon što sam okopala krumpire'

Foto: Instagram
1/10
24.03.2021.
u 10:49

Za mene nema zime, posla uvijek ima, a meni je moja pizza najbolja", napisala je Nina u opisu fotografije na svom Insta Storyju.

Pjevačica Nina Badrić posljednjom objavom na Insta Storyju oduševila je, ali i dobro nasmijala svoje pratitelje. Nina se, naime, pohvalila domaćom pizzom koju je ispekla, a potom se i našalila na vlastiti račun.

"Domaća pizza bez glutena. Nakon što sam okopala krumpir, umijesila sam tijesto bez glutena i napravila domaću pizzu od tune, srdela, paradajza i luka. Za mene nema zime, posla uvijek ima, a meni je moja pizza najbolja", napisala je uz fotku pizze koju je objavila na Insta storyju.

Foto: Instagram screenshot

Nina se tako na urnebesan način osvrnula na komentar jedne žene koja ju je prošle godine putem društvenih mreža, nakon što se pjevačica požalila da zbog nedostatka nastupa nema od čega živjeti, pozvala da dođe kopati krumpire.

"Evo, za nekoliko dana vadimo krumpir u okolici Bjelovara, pa pozivam Ninu, Severinu i ostale estradnjake koji su uzeli pomoć od 4000 kuna da dođu prisnažiti u polje", stajalo je u jednoj ciničnoj objavi na društvenim mrežama koju je napisala.

Nina se tada također osvrnula na taj komentar. "Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti. Ravno do dna", uzvratila je tada pjevačica.

Foto: reuters

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže.

Ključne riječi

Komentara 2

AR
Art
20:51 24.03.2021.

Priča se da je dobila od države 100000 kuna pomoći ,neznam jel istina ..

DM
drazen.muhvic
11:23 24.03.2021.

Ženska misli kada si stavi dva jaja na oko da je automatski vrhunska kuharica. OK, možda dobro miješa, ali nije odmah chef, premda možda dobru paru vrti za to. Na splavovima svašta prolazi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije