Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva poruka

Nina Badrić poručila muškarcima kakva očekivanja ima od njih

Narodni radio
Foto: Davor Višnjić/PIXELL
1/4
06.11.2017.
u 10:19

Pjevačica je na Instagramu ostavila poruku u kojoj piše da muškarac mora ženi stvoriti raj jer anđeli ne žive u paklu...

Ako muškarac očekuje od žene da bude anđeo u njegovu životu, onda prvo mora stvoriti raj za nju. Jer anđeli ne žive u paklu – poruka je koju je Nina Badrić objavila na Instagramu i dala tako do znanja kakva očekivanja ima od muškaraca.

S njenim stavom složile su se i brojne obožavateljice, gotovo sedam tisuća lajkova osvojilo je ovo Ninino razmišljanje. 

 

 

👆🏻

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

– Tako je Nina, ali je danas teško naći takvog da nam napravi raj... nažalost – poručila je jedna obožavateljica. 

Pjevačica se prije četiri godine rastala od supruga Bernarda Krasnića, a od tada se šuškalo da Nina ljubi srpskog voditelja Ivana Ivanovića, da je u vezi s glumcem Goranom Bogdanom, ali nijedna od tih kuloarskih priča nije se pokazala istinitom, a Nina i dalje uspješno skriva privatni život od javnosti.

VIDEO: Gdje su nekad poznate TV voditeljice i urednice

Komentara 45

KO
koraknaprijed
10:33 06.11.2017.

Ona je meni jednostavno ružna.

BL
bljak007
11:00 06.11.2017.

E moja Nina, izbirač uvijek postane otirač. A dali ste sve vi anđeli??? Anđeli su jedino novorođena djeca, a svi ostali,...... Ima vas, i to je žalosno, bolje izgubiti, nego pronaći.

DD
dobar.d
11:03 06.11.2017.

Nina nije navela cijenu (cifru u dolarima) raja? Netko bi se zadovoljio s rajem od recimo milijun kuna, netko drugi s rajem od milijun dolara, a netko treći puca na raj čija se cijena kreće u desetinama, pa i stotinama milijuna dolara. Recimo Melanija...tak da je iluzorno pričati o raju ako se ne zna barem okvirno o kojoj visini iznosa je riječ... :) Nina nije detaljno opisala raj o kojem priča, ali ostavlja se dojam da se radi o raju iz onog vica : lisica oko vrata, jaguar u garaži, tigar u krevetu i majmun koji će sve to financirati, jel tak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije