Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NESREĆE

Cetinski se emotivnom fotografijom obratio prijateljima

Tony Cetinski
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
05.11.2017.
u 20:50

U isto vrijeme sin muškarca kojeg je pregazio tvrdi kako ni od Tonija ni od njegovih odvjetnika nije dobio poziv

Nakon prometne nesreće u kojoj je udario muškarca, pjevač Tony Cetinski svojom se novom profilnom slikom obratio prijateljima i pratiteljima na Facebooku.

U isto vrijeme sin muškarca kojeg je pregazio tvrdi kako ni od Tonija ni od njegovih odvjetnika nije dobio poziv. Ipak, pjevač na društvenim mrežama dobiva mnogobrojne poruke podrške. 

Tony Cetinski
1/10

 

 

Komentara 45

RO
roland
21:08 05.11.2017.

Mislim da je Toni Cetinski sve što je mogao vezano uz ovu nesreću loše odradio. Od početka glumi žrtvu..."čovjek je ležao na cesti", ..."nisam vozio brzo", ..."vožnja je bila pod kontoliranim i sigurnim uvjetima",... Tu postoji jedno pravilo. ne istupatii u javnost, nipošto ne pokušavati medijski otkloniti krivnju...samo otići kod pokojnikove obitelji, na pogreb , naravno ako to želi obitelj pokojnika, izraziti sućut i ne laprdati po novinama i društvenim mrežama. Svako istupanje u medijima i društvenim mrežama povlači za sobom brdo komentara, nepotrebno se otežava ionako teška situacija jer policija, DORH rade pod pritiskom javnosti, a onda se to prenosi i na sud.

LU
Lujo123
21:00 05.11.2017.

Cetinski se emotivnom fotografijom obratio prijateljima ---------------------------------------------- Ubil si čovjeka! Sad si se setil "emotivnosti"!

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
22:01 05.11.2017.

Ak moze na Hrvatski ili je ovo Daily Mirror?Pa pjevo si na Hrvatskom pa te nisam kuzio a sad pises na engleskom....N.....t....n. k.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije