Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivan pogled

Nikolina Ristović pokazala je kako napreduje uređenje kuće koju je kupila u podsljemenskoj zoni

Beograd: Nikolina Ristović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/12
07.04.2022.
u 16:26

Tema uređenja je dosta zadana, rekla je Nikolina i riječ je o kući koja je izgrađena prije 13 godina i prvi vlasnik je u njoj jako kratko boravio.

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović sa suprugom Vidoje Ristovićem je kupila kuću u podsljemenskoj zoni. Par je odlučio da njihova kćer Una u Zagrebu ide u školu i zato su se Una i Nikolina preselile u Zagreb, a njezin suprug i dalje veliki dio vremena provodi u Beogradu. Kada su kuću kupili odlučili su je preurediti u stilu koji oni to žele. Tema uređenja je dosta zadana, rekla je Nikolina i riječ je o kući koja je izgrađena prije 13 godina i prvi vlasnik je u njoj jako kratko boravio, a kuću je dizajnirao tada mladi tim arhitekata i kako Nikolina kaže kuća svojim izgledom podsjeća na modernu američku arhitekturu kakve se viđa na Floridi.

Vidjela je potencijal tog prostora i iako preuređenje nije zahtijevala puno posla Nikolina si je zadala puno posla, kako je sama rekla prije nekoliko mjeseci gostujući na YouTube kanalu 24sata. S radovima na kući počeli su još prošlo ljeto, a sada je Nikolina na Instagramu pokazala kako izgleda kuća u ovoj fazi i kroz video je otkrila kakav se predivan pogleda pruža na Zagreb i s koliko je zelenila okružena ova kuća od 400 kvadrata.

Foto: Instagram

Osim preuređenju novog doma Nikolina je posvećena i radu na svojoj modnoj marki. U rujnu 2020. godine odlučila je ponovno oživjeti modni brend “Guilty or Innocent” koji je prije nekoliko godina pokrenula s modnim dizajnerom Borisom Banovićem, ali s nešto drukčijom vizijom. Nikolina je kreirala liniju dječje odjeće koja se ističe iz mase i osvaja na prvu, a u prvoj kampanji koja je ugledala svjetlo dana krajem 2020. godine ulogu je dobila i njezina 6-godišnja kći Una Sofija. 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Graničar
Graničar
17:24 07.04.2022.

Nikako da ih se riješimo. Sve pobjegulje u srpski svet se na kraju vrate u Hrvatsku...tužno.

PA
pax5
17:35 07.04.2022.

Ona kupila,haha...

TT
tik tak
18:16 07.04.2022.

Nikolina mora paziti da joj i kuću ne ukradu...Svako malo je u Hrvatskoj pokradena a ipak se ponovo vrača....Malo čudno nije li....? Ja mislim da je ona ipak dobila nogu a kuća je otpremnina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije