Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj dijaspore

Mate Bulić ponovno je na nogama, sastao se s premijerom Plenkovićem

Foto: Twitter
1/15
07.04.2022.
u 09:06

Nakon što se zarazio koronavirusom krajem 2020. godine, uslijedili su mjeseci oporavka u bolnici, a zatim i na kućnoj njezi.

Legendarni kralj dijaspore Mate Bulić (65) ponovno je na nogama! Potvrdio je to ni više ni manje nego premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković.

"Drago mi je ponovno susresti se s našim poznatim glazbenikom Matom Bulićem, koji je dugo vodio bitku s #COVID19. Želimo mu puno zdravlja i novih uspjeha", poručio je premijer Plenković na fotografiji na kojoj zajedno poziraju.

Podsjetimo, za legendarnog kralja dijaspore 2020. godina trebala je biti godina za pamćenje. Odradio je hrvatsku turneju "Ja sam na vas ponosan", a nakon koncerata u Osijeku i Splitu, 29. veljače nastupio je u punoj dvorani KC-a Dražena Petrovića u Zagrebu. Samo dva tjedna kasnije epidemija koronavirusa stigla je u Hrvatsku. Mate se vratio u Frankfurt, gdje se u svom domu pokušavao sačuvati od ove opake bolesti, pogotovo zato što mu je, nakon što mu je odstranjen bubreg zbog karcinoma, oslabljen imunitet. No krajem godine ipak se zarazio, a onda je počela bitka za život. Uslijedili su mjeseci oporavka u bolnici, a zatim i na kućnoj njezi. Mate i danas osjeća posljedice bolesti, još uvijek otežano diše, no puno je bolje i nada se da će se uskoro vratiti svojoj vjernoj publici.

– Taj period je ružan san, ružna epoha u mom životu. Šest mjeseci nisam mogao stati ni na jednu nogu. Minuta sjedenja, uz pomoć, naravno, bila mi je pomak. Danas, hvala Bogu, sve sam radim. Obitelj zamolim da je što dalje od mene, u smislu da mi ne pomažu puno. Konačno sam došao u tu poziciju da sam samostalan i sretan sam zbog toga. Sad je već druga priča – povjerio nam se krajem prošle godine. 

VIDEO>>Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Komentara 3

VO
vorda400
11:48 08.04.2022.

Haha titula kralj dijaspore jesu to oni iz minhenske brigade koji sad dobivaju status branitelja 25 godina nakon rata???

PE
Peki
10:18 07.04.2022.

Dobro odrađena kampanja, slijedi nagrada. Mate, svako dobro

PR
prajdali100
10:15 07.04.2022.

Mate nek si živ i zdrav! Drago nam je da si se oporavio.Čudi me da je premijer našao vremena za vaš susret jer ima mnogo posla npr.na modernizaciji OS RH. Po tom pitanju,stanje je očajno i ne vidimo nikakve pomake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije