Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''tirkizni raj''

Nina Badrić otputovala u toplije krajeve, odabrala je lokaciju koja je omiljena brojim poznatim Hrvatima

Foto: Instagram
1/19
07.04.2022.
u 10:01

Nina je objavila nekoliko videa na Instagram storyju. Pokazala je kako dolazi do odredišta, ali i unutrašnjost luksuzne kuće gdje će provesti godišnji odmor

Pjevačica Nina Badrić (49) otputovala je na godišnji odmor na lokaciju koju obožavaju brojni poznati Hrvati. Nina je objavila nekoliko videa na Instagram storyju. Prvo je objavila snimku iz aviona uz koju je kratko napisala da je ''u raspoloženju za godišnji odmor'', a potom je otkrila kako će odmor provesti na Maldivima.

Pokazala je kako dolazi do odredišta, ali i unutrašnjost luksuzne kuće koja ima pogled na ''tirkizni raj'' i privatni ulaz u more. Inače, Nina je Maldive posjetila i 2017. godine kada je s pratiteljima podijelila brojne fotografije i otkrila koliko je uživala pa ne čudi što je ponovno odabrala istu lokaciju.

Foto: Instagram

Sudeći prema snimkama, Nina je odabrala odmaralište Six Senses Laamu gdje se početkom ožujka odmarala i Severina (49) u društvu sina Aleksandra i nabolje prijateljice, splitske fotografkinje Sonje Dvornik (36).

Foto: Instagram

Podsjetimo, Nina je nedavno pjevala na koncertu Parnog Valjka, "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki", u čast prerano preminulom pjevaču Akiju Rahimovskom. Koncert je otvoren pjesmom "Za malo nježnosti", a potom su se na pozornici pojavile brojne glazbene zvijezde. Nina  je za nastup odabrala majicu s likom Akija i natpisom ''Vrijeme ljubavi''.

Bijelu majicu s posebnom porukom kombinirala je s uskim hlačama od lateksa. Fotografiju prije nastupa podijelila na svom Instagram profilu, a brojni pratitelji uputili su joj komplimente na račun izgleda i nastupa. Nina je otpjevala ''Nemirno more'' i ''Vrijeme ljubavi'', a nastupili su i Dino Jelusić, Kristijan Rahimovski, Massimo Savić, Pero Galić, Filip Rudan, Neno Belan, Tina Rupčić, Bajaga, Gibonni i Davor Gobac te drugi.

Inače, Maldivi su omiljena lokacija brojnih poznatih Hrvata. "Tirkizni raj" nedavno je posjetila Influencerica Sonja Kovač (37), gdje se i zaručila za svog dugogodišnjeg partnera, profesionalnog pokeraša Gorana Mandića.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"
 

 

Ključne riječi

Komentara 8

AV
avangero
10:44 07.04.2022.

Od kud joj sad lova, prošle je godine cvilila da nema za kruh a sad na Maldive, mislim da ju porezna treba posjetiti,

Avatar Mudlin
Mudlin
13:01 07.04.2022.

Ne kužim kakve veze ima ova i poznati Hrvati da ih se stavlja u istu rečenicu?

T7
Toro. 71
12:14 07.04.2022.

Novi sponzor u igri!!!! Nina izdrži!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije