Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazovi

Nikolina Pišek nakon teške 2022.: Molila sam se da što manje pate moja djeca, osjetila sam koliko boli izdaja

Beograd: Nikolina Ristović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
10.01.2023.
u 16:17

Voditeljici je prošle godine iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović i bio je to težak period za nju.

Voditeljica Nikolina Pišek osvrnula se na 2022. godinu koja joj je bila iznimno teška zbog iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića, a nakon njegove smrti suočila se i s brojnim optužbama koje je o njoj iznio Vidojev otac Miša Grof. 

- Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smijemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar a ne privilegija, da su prava prijateljstva rijetkost, osjetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podnijeti. Godina kada sam se molila da što manje pate moja djeca, kada sam se smijala dok je duša krvarila i kada me je liječio svaki osmjeh koji bi dobila zauzvrat. Godina u kojoj je moja najmlađa kćer preko noći odrasla. I svjesna sam da vjerojatno nikada neće shvatiti koliko me peče njezina briga za mene, jer se u tome ogleda njen strah. A želim da se njih dvije ne boje nikada…Nismo željele okretati novi list, život nas je uvjetovao. A svaki novo poglavlje otvara se s nekim razlogom. Želim vjerovati da su svi ljudi koji su svjesno otišli iz mog života napravili mjesta za neke druge, kvalitetnije… U ovoj godini želim plakati od ljepote i sreće.
I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi.- napisala je Nikolina na Instagramu.

Nakon gubitka supruga Nikolina se posvetila novim poslovnim izazovima i prihvatila je voditeljski angažman na UNA televiziji.
- Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke - napisala je Nikolina ove jeseni kada je počeo njezin novi televizijski angažman.

VIDEO Intervju princa Harryja: 'Meghan je žrtva zlostavljanja zbog rase, a Kate je bila protiv Meghan'

 

Komentara 12

Avatar Dr Evil
Dr Evil
16:31 10.01.2023.

Sponzoruša sa iskustvom traži novu ljubav svog života. Zainteresirani neka pošalju sliku svoje kuće.

BE
Berri
16:36 10.01.2023.

Vidoje Ristić je umro od zatajenja srca, a alkoholom u krvi od 2,45 promila i s još tri različita lijeka. I mi već godinu dana čitamo o tome! Mislim da to nije korektno

DU
Deleted user
16:49 10.01.2023.

Vratite nam članke o Ivani Knoll!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije