Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nevena Rendeli Vejzović ne može sakriti ponos, fotkom obilježila poseban dan u svojoj obitelji

Foto: Instagram
1/11
01.07.2021.
u 19:50

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović na društvenim je mrežama kćerima čestitala rođendan.

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović na svojem je Instagram profilu podijelila objavu u kojoj svojim kćerima čestita rođendan. „Slikarice naših života danas slave 4. rođendan. Kako su ove dvije najslađe pikulice postale ovolike djevojčice ni meni nije jasno“, napisala je uz fotografiju te dodala da malene Mare i Leu vole mama i tata.

Foto: Instagram
Objavu su komentirale i poznate dame, a sve su im zaželjele sretan rođendan. „Sretan rođendan ljepoticama, nek vam oslikaju pregršt divnih krajolika i sunčanih dana“, jedna je od čestitki, a uputila im ju je pjevačica Ivana Marić.

Inače, proslava rođendana organizirana je nešto ranije. „Proslavili smo veliki 4. rođendan malo ranije pa su napokon račice Lea i Mare imale svoj party sa zagrebačkim prijateljima!“, napisala je Rendeli Vejzović uz fotografiju s proslave koju je objavila prije desetak dana.

Podsjetimo, voditeljica je u braku sa snimateljem Makom Vejzovićem, a osim blizanki imaju i dvoipolgodišnju kćer Vitu. Na društvenim mrežama često dijeli zajedničke trenutke koje provodi s kćerima, a prati je više od 52 tisuće ljudi.

VIDEO Omiljena princeza Diana, danas bi napunila 60. godina. Otkriveno je da su joj posljednje riječi bile: “Bože, što se dogodilo?”

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije