Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skladan par

Predsjednik Milanović i prva dama još su jednom pokazali kako su modno usklađeni, primjećujete li detalj?

Zagreb: Susret predsjenika Milanovića i predsjednika Sj. Makedonije Pendarovskog
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/6
30.06.2021.
u 14:53

Prva dama na Pantovčaku je obukla ružičasto-plavu kombinaciju koju je dodatno podigla crvenim detaljem. Ružičastu suknju uparila je sa štiklama iste boje, a struk je naglasila crvenim kožnim remenom.

Predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović susreli su se s predsjednikom Sjeverne Makedonije Stevom Pendarovskim i njegovom suprugom Elizabetom.

Prva dama na Pantovčaku je obukla ružičasto-plavu kombinaciju koju je dodatno podigla crvenim detaljem. Ružičastu suknju uparila je sa štiklama iste boje, a struk je naglasila crvenim kožnim remenom. Predsjednik se modno uskladio sa suprugom i nosio je kravatu ružičaste boje.

30.06.2021., Zagreb - Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanovic i predsjednik Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski susreli su se u Uredu predsjednika na Pantovcaku. photo: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Privatna arhiva
Predsjednik Milanović i njegova supruga i dosad su se u javnosti znali pojavljivati modno usklađeni. Tako su se u travnju pojavili na godišnjoj izložbi ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini.

Posebnu pozornost i tada je izazvala  prva dama Sanja koja je zablistala u crnoj haljini. Za svoj je stil dobila samo komplimente, a jedan je detalj ukrao posebnu pozornost. Riječ je o upečatljivoj crvenoj ogrlici koju je izradila makedonska dizajnerica hrvatskog podrijetla Ivana Knez. Mnogi su se složili da je ogrlica pun pogodak te da je odlično podignula ovu modnu kombinaciju prve dame. 

VIDEO: Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

Ključne riječi

Komentara 10

ME
MediciKM
15:33 30.06.2021.

Baš mi to žena komentira. Da se ovako obukla Kolinda, popljuvali bi je na svim mogućim portalima. Crveno-plavo-rozo...."niđe" veze nema. Ali čim je Sanja u pitanju, odmah je to modno osvještena kombinacija. Tko ima moć? Novinari, of course!

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:13 30.06.2021.

Ovo je totalni gaf, dakle, svatko tko se imalo razumije u modu će vam reći da lila (ljubičasta) nikada, ali NIKADA ne ide s crvenim!

FM
fmica
16:49 30.06.2021.

mislim da bi mačak tu imal dosta posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije