Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi u nevjerici

Neven Ciganović šokirao fotkom starom 30 godina: 'Kakva transformacija'

Foto: Instagram Asos
1/6
20.01.2020.
u 11:26

Poznati stilist bez dlake na jeziku Neven Ciganović objavio je fotografiju staru 30 godina i otkrio kako je tada izgledao.

Neven Ciganović hrvatskoj je javnosti poznat kao gay stilist bez dlake na jeziku koji mnogima ide na živce. On se na to ne obazire ni najmanje kada komentira stajlinge poznatih i slavnih, a očito je i ljubitelj plastičnih operacija.

Prilog u tome ide i fotografija stara 30 godina koju je jučer objavio, a izazvala je reakcije od čuđenja do hvaljenja. Prošle godine je priznao da su zadnji zahvati na kojima je bio operacija nosa i presađivanje obrva. Prije toga "popravio" je usne i kapke, a sredio je i dodatno naglasio konture vilice i brade. Među ostalim, priznao je kako je imao tri operacije spolovila.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Neven je veliki fan estetskih operacija pa je tako bio i pozvan da sudjeluje u američkom realityju "Kuća lutaka" koji okuplja zaljubljenike takvih zahvata.

Podsjetimo, na fotografiju članice žirija "Supertalenta" Martine Tomčić iz prosinca, koju je uredio Marko Grubnić, Cigi je grubo komentirao.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Sada znam, Frankenstein ima dvije mladenke – napisao je stilist Neven Ciganović, a na ovaj komentar Martina mu nije odgovorila. Martini je voditeljica Mia Kovačić pročitala poruku jedne gimnazijalke koju je dobila i Martinine oči napunila suzama

– Vi ste predivna osoba i poštujete one bitne male stvari koje čine život mrvicu boljim. Zbog vas i vašeg glasa zavoljela sam kazalište i kulturu. Vi ste moja diva i imate potpuno pravo kada date nekom kandidatu ne, i još veće pravo imate kada nekom kandidatu date da. Vi ste moj uzor i moja diva, najvažnija osoba u životu i kad narastem, želim biti poput vas – pisalo je u poruci koja je dirnula Martinu.
 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
11:47 20.01.2020.

Volio bi vidjeti tko je "fan" od tak nečega...

DU
Deleted user
11:38 20.01.2020.

Tak to zgledi kad se z norca dela bedaka!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
13:22 20.01.2020.

Hahahaha... "Neven je veliki fan estetskih operacija..."! Sve dok se jednog dana ne ustane iz kreveta... i shvati da mu je pola face ostalo na jastuku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije