Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se štedio

Neven Ciganović osvanuo u neočekivanom izdanju: 'Izgledam kao beskućnik'

Foto: Robert Anić/Pixsell
1/6
09.12.2019.
u 21:52

Stilist bez dlake na jeziku Neven Ciganović pojavio se u neočekivanoj kombinaciji koju je i sam iskritizirao.

- Svaki put kada nosim više slojeva pomislim da ću izgledati stylish, onda se pogledam na slikama i skužim da izgledam kao beskućnik - napisao je Neven Ciganović uz posljednju objavu na Instagramu i kroz sat vremena prikupio više od 1.500 lajkova.

- Bože pomozi mu - napisala je jedna pratiteljica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, na nedavnu fotografiju članice žirija "Supertalenta" Martine Tomčić, koju je uredio Marko Grubnić, Cigi je grubo iskomentirao.

– Sada znam, Frankenstein ima dvije mladenke – napisao je stilist Neven Ciganović, a na ovaj komentar Martina mu nije odgovorila. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 Martini je voditeljica Mia Kovačić pročitala poruku jedne gimnazijalke koju je dobila i kojom je Martinine oči napunila suzama. – Vi ste predivna osoba i poštujete one bitne male stvari koje čine život mrvicu boljim. Zbog vas i vašeg glasa zavoljela sam kazalište i kulturu. Vi ste moja diva i imate potpuno pravo kada date nekom kandidatu ne, i još veće pravo imate kada nekom kandidatu date da. Vi ste moj uzor i moja diva, najvažnija osoba u životu i kad narastem, želim biti poput vas – pisalo je u poruci koja je dirnula Martinu.

Pogledajte najgore padove na modnoj pisti.

Komentara 8

MA
Marcos
22:24 09.12.2019.

Jadna ti majka.

OB
ObrenM
08:03 10.12.2019.

Um minimalan,jezicina maksimalna,a izgled nadmasuje one iz zatvorenih ustanova.

PU
paul-umpe
06:07 10.12.2019.

Ovo je definitivno bolest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije