Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se događa?

Ove fotografije Jennifer Aniston i Brada Pitta obožavatelji su jedva dočekali

Foto: Profimedia
1/15
20.01.2020.
u 09:33

Jennifer i Brad slavili su sinoć u Los Angelesu na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Award, a pogledi i zagrljaji koje su razmijenili dali su obožavateljima nadu da se omiljeni par pomirio i da je opet zajedno.

Na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Award svi su pomno pratili hoće li se sresti Jennifer Aniston i Brad Pitt i kako će izgledati njihov susret.

Naime, u zadnje vrijeme sve su glasnija šuškanja kako je ovaj bivši bračni par obnovio svoju ljubavnu vezu koja je propala nakon što je Brad prevario Jennifer s kolegicom Angelinom Jolie s kojom se spetljao tijekom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smith. Korisnici društvenih mreža od dodjele  Zlatnih globusa, kada su se Jennifer i Brad nakon dugo vremena pojavili na istom događaju, bili su uvjereni kako se nešto opet događa između njih i od tada drže fige da se pomire.

 

 

Dok je Brad sinoć preuzimao nagradu za najbolju izvedbu glumca u sporednoj ulozi u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", Jennifer je pozorno i s velikim osmijehom gledala u bivšeg partnera i nije skidala osmijeh s lica. Dok je Jennifer držala govor kada je primila nagradu za svoju ulogu u seriji "The Morning Show", Brad je bio iza pozornice i u backstageu je na televizoru pratio njezin govor, a dok se u bijeloj dugoj haljini penjala na pozornicu, Brad je samo rekao: ''WOW.''

 

 

Na društvenim mrežama brzo su osvanule fotografije i video Brada kako hipnotizirano gleda u svoju bivšu. Nakon toga snimljeni su zajedno i te fotografije mnoge su uvjerile kako je par na dobrom putu da  se opet bude zajedno. Nježno su se zagrlili pri ovom susretu, šapnuli su jedno drugome nešto i bio je ovo susret za koji su njihovi obožavatelji držali fige. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:20 20.01.2020.

zijev.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije