Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovisna o braku

Neuništiva Elizabeth Taylor (78) udaje se deveti put

elizabeth
Pixsell
02.08.2010.
u 11:09

Svadbena ceremonija para koji je zajedno dugi niz godina održat će se u vrtu, a mladenka će nositi turban vrijedan vrtoglavih tri milijuna dolara.

Usprkos ozbiljnim zdravstvenim problemima zbog kojih je bila na korak od smrti, 78-godišnja filmska legenda Elizabeth Taylor i dalje uživa u životu i svojem omiljenom “hobiju” - ulasku u brak. Slavna glumica i jedna od najljepših žena svih vremena uskoro će deveti put reći da i to 29 godina mlađem agentu za talente Jasonu Wintersu.

Svadbena ceremonija para koji je zajedno dugi niz godina održat će se u vrtu, a mladenka će nositi turban vrijedan vrtoglavih tri milijuna dolara koji će dizajnirati Keith Holman, tvorac raskošnih kostima koje je Michael Jackson nosio osamdesetih godina, u vrijeme najveće slave.

U turban će biti ušiven veliki žuti 30-karatni kamen oko kojeg će biti ušivena dva žuta dijamanta od 40 karata, a dio pokrivala bit će izrađen od platine, zlata i srebra. U izradi ovog remek-djela Holman surađuje s draguljarom Christianom Tseom iz Pasadene koji je angažirao čak 12 umjetnika za njegovu izradu.

– Turban se šiva ručno. Predivan je i jedinstven! Nikada neće biti takva dva primjerka – otkrio je Holman koji će također osmisliti i vjenčanicu za Elizabeth.

Točna lokacija vjenčanja na kojem se očekuje oko 200 gostiju strogo je čuvana tajna. Uzvanicima neće biti poslane pozivnice, već će o lokaciji i vremenu biti obaviješteni telefonom.

Elizabeth Taylor udavala se osam puta za sedam muškaraca. Njezini muževi bili su redom Conrad Hilton, Michael Wilding, Michael Todd, Eddie Fisher, Richard Burton, od kojeg se dvaput rastala, John Warner i Larry Fortensky.

Ključne riječi

Komentara 4

FE
Felicijen
17:28 02.08.2010.

Ovo je vrhunac bizarnosti i tipičan američki neukus....

MP
Mr.Pravda
22:50 02.08.2010.

jadno..ebo ju turban..

NO
norahs
12:23 05.08.2010.

Ha, ha - stara Elizabeth nadmudrila život! Deveti put se udaje!!! Obično se odustane poslije 2. puta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije