Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Nerazdvojni su! Pogledajte čime je Hana iznenadila Gorana u kuhinji

Foto: Instagram
1/9
28.12.2018.
u 11:34

Goran je stigao u Zagreb iz Berlina kako bi proveo blagdane s Hanom.

Ljubav između Gorana Jureneca i Hane Rodić sve je jača i ovaj novopečeni ljubavni par trudi se što više vremena provesti zajedno.

Goran je zbog Hane za Božić stigao iz Berlina u Zagreb i ne odvajaju se jedno od drugoga. Danas su na Instagramu s obožavateljima podijelili video u kojem Hana svojem voljenom sprema kolače.

– Beba, što je ovo? – pita Goran u videu Hanu, a ona mu nježno odgovara: – Kolačići ljube!

Par će krenuti i u zajednički posao. Hana je najavila kako će imati svoj YouTube kanal, a prvi video objavit će sljedeći tjedan. Nije htjela otkriti tematiku kojom će se baviti u videoobjavama. 

 

 

Bivši košarkaš u RTL-ovu showu "Gospodin Savršeni" najprije je odabrao Ivu kao svoju idealnu partnericu, ali poslije je shvatio da je pogriješio, javio se Hani i rodila se ljubav. 

Komentara 30

SC
Santo_CavernicoIo
15:22 28.12.2018.

ja mislim da je ključno ono čime ga je ova sito i rešeto iskusnjara iznenadila u krevetu. Odatle i prevrat i nagli rast interesa za nju zadnje večeri.

TR
Trnjanec
12:13 28.12.2018.

Plastičnjača i gejko.

MI
mikulan
14:23 28.12.2018.

Koga briga za ove likove? E, moj Večernji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije