Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat komentarima

Ciganović o Jurencu i Hani: "Ovako se i sa mnom drpao"

26.12.2018.
u 13:01

Hana mu je spremno odgovorila da vidi kako je njemu Goran tiha patnja

Neven Ciganović ne prestaje kritizirati Gorana Jurenca čak ni nakon završetka showa u kojem je spomenuti imao glavnu ulogu.

Ovog puta na meti je bila Goranova ljubav Hana; ispod zajedničke fotografije Gospodina Savršenog i njegove konačne odabranice napisao je: "Ovako se i sa mnom drpao."

Hana mu je spremno odgovorila da vidi kako je njemu Goran tiha patnja. Hana mu je poručila i da želi njegovu sliku kao čestitku i dodala: "Čini mi se da nisi prebolio da Goran ima djevojku i da te prevario tvoj gaydar pa su ti puna usta kako ti kažeš 'savršenka'. Cigi, izdrži!!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HANA RODIĆ (@hanialexx)

Podsjetimo, Ciganović je tijekom trajanja showa Gospodin Savršeni kritizirao i emisiju i Gorana Jureneca. Cigi je tvrdio da je riječ o lošoj glumi te je uputio nekoliko poruka glavnom akteru showa na društvenim mrežama. Jurenec se spremno branio od napada, nazvao je Ciganovića nebitnim te ga na kraju odlučio blokirati.

Brojni pratitelji stali su u obranu zaljubljenog para te poručili Ciganoviću da se prestane sramotiti, a neke je dobro zabavio i nasmijao.

Pogledajte video kako je Djed Božičnjak oteo ulogu svetom Nikoli: 

Komentara 33

BR
bruno877
13:17 26.12.2018.

Tako. Pa kako im čovjek ne bi dao djecu na usvajanje?

NA
Napalm
13:46 26.12.2018.

Cigi prestani! Gospodin Savršeni već ima dečka i ne zanimaš ga!

KR
kritiko
16:12 26.12.2018.

prestanite nam objavljivati vijesti o pederčinama, ne interesira nas ko je koga guzio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije