Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijuni eura

Nekretnine teške milijune eura! Melina i Haris Džinović borit će se svim snagama za ovaj prestiž

Foto: Antonio Ahel/ATAIMages/PIXSELL
1/10
05.04.2024.
u 18:00

Ispred Meline i Harisa Džinovića je iznimno težak period, a svim snagama će se boriti za ove nekretnine i automobile...

Bura se ne stišava u odnosu sad već bivših supružnika folk pjevača Harisa Džinovića i dizajnerice Meline Džinović. Dvojac je nedavno završio čak i u policijskoj postaji kako bi dali izjave oko događanja u vili na Senjaku, kad je kreatorica upala u kuću, a pjevač po savjetu odvjetnika odmah je pozvao policiju. 

Iako je dizajnerica napustila kuću na Senjaku, još uvijek nije poznato kome će ona pripasti, a to nije jedino oko čega će se supružnici boriti. Naime, pjevač je u proteklih nekoliko godina kupio i stan u Parizu, vlasnik je kuće u Sarajevu, stana na Bežanijskoj kosi kao i vile na Senjaku koja se procjenjuje na pozamašnih dva milijuna eura. 

Osim svega navedenog, bivši supružnici posjeduju i luksuzne automobile, a Haris je financirao i Melinin modni brend o čemu je i modna kreatorica sama svojevremeno pričala. Nakon ovog događaja, Haris se oglasio te otkrio što se sve događalo iza zidova njihove kuće nakon što je Melina u nju kročila. - Ja sam odigrao tu važnu ulogu da sve prođe civilizacijski, u mirnom tonu i razgovoru. Sve je završeno u najboljem redu, osim što smo u policiji davali izjave. Što sud kaže, tako će i biti. Ja njoj svakako nemam namjeru prilaziti, niti je zvati telefonom, jedino ako do susreta dođe slučajno - kazao je Haris te nastavio: 

- Kad je Melina sinoć došla ja uopće nisam bio u kući. Tu su bila djeca. Ja ne znam što se njoj dogodilo. Možda misli da može na drugom mjestu naći više i bolje. Pored mene je živjela kao kraljica. Nijedna žena u ovom gradu nije živjela bolje od nje. Kad je sinoć došla nije mi rekla ništa osim da je to njena kuća - ispričao je. - Ona je rekla da ima pravo na kuću, ali sud će odrediti je li to njeno pravo pet posto ili sto posto. Ako je sto posto, ja ću izaći iz kuće. Inače, ja sam policiji rekao da imam oružje u kući, pa su ga oni uzeli zbog sudske procedure. Rekao sam im: 'Samo izvolite'. Ne znam zašto je ona došla, ali nije iz dobrih namjera - dodao je pjevač. 

 

FOTO Srpski mediji pišu: Melina Džinović upala u stan Haris Džinovića. Stigla je policija, oduzeli su mu pištolj 

1/14

 

VEZANI ČLANCI: 

 

FOTO Haris Džinovićotkrio da je spreman za novu ljubav: 'Tražim lijepe i pametne žene, nema ih previše'

1/28

 

Pjevač je rekao da je Melini, "kao nekome tko je napustio kuću", dozvoljeno da dođe i uzme svoju odjeću i druge stvari koje su joj potrebne. - To joj je omogućeno. Ona se nije pojavljivala otkad je napustila kuću. Neću poduzimati nikakve postupke protiv nje jer je sve jasno kao dan. Neću se tužakati i tražiti zabrane prilaska i dolaska. Jedva čekam izaći iz cijele ove priče i vratiti se mirnom životu, kao prije. Sve je se ovo moglo riješiti iza zatvorenih vrata, ali je netko potegao za ovim načinom stvari, a to je ona, a ne ja. - priznao je. Kako će se razviti njihova priča i kakav će imati pravni epilog, ostaje nam vidjeti. 

 

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Komentara 2

TR
tratincica68
21:50 05.04.2024.

ja joj nebi ni cenat dao.nebi ni znala da sam sve prepisao babi u australiji

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:10 05.04.2024.

Da sam ja netko, sve bih joj dao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije