Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi se razlikovati

'Ne želim da me zovete baka, zovite me dušice'

susan sarandon
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/2
14.03.2014.
u 10:58

Najstarija kćer glumice Susan Sarandon očekuje prvo dijete, a 67-godišnja glumica smislila je alternativno ime kojom bi je unuka trebala zvati

Iako će poznata glumica Susan Sarandon po prvi put dobiti unuče, riječ "baka" neće se tako skoro čuti u njenom domu. Njena najstarija kćer Eva Amurri Martino očekuje kćer, a 67-godišnja glumica smislila je alternativno ime kojom bi je unuka trebala zvati.

- Posudila sam ime od jednog mog dragog prijatelja koji potječe s Juga, a njegova baka zvala se "Dušica" (Honey). S tim sada eksperimentiram, a i Evi se sviđa, pa ćemo vidjeti - rekla je Susan.

Glumica je objasnila kako joj je potreban novi nadimak, kako bi je dijete razlikovalo od bake i djeda s tatine strane.

Kada joj je kćer rekla da očekuje svoje prvo dijete, Susan je bila ekstatična.

- Planiram ići protiv svega što pokušava moja kći i razmazit ću unuku potpuno. Također, ne mogu dočekati da shvati koliko je izazovno biti majka te koliko će me više cijeniti nakon što to otkrije - dodala je Sarandon.

>>Susan Sarandon potvrdila vezu sa 30 godina mlađim poduzetnikom

Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Komentara 2

DU
Deleted user
12:44 14.03.2014.

Možda da pije one film tablete protiv senilnosti i nešto protiv taštine.

Avatar delminium
delminium
12:43 14.03.2014.

preljepa žena, godine joj ne mogu ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije