Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5

Natjecateljica primila neugodno pismo: 'Idite u džamiju i molite se Allahu jer tamo pripadate'

Večera za 5
Foto: RTL
1/6
10.03.2020.
u 11:21

Krajem veljače natjecateljica "Večere za 5" Danijela Dragović odlučila se okušati u kuhanju pred kamerama, ali sada je doživjela neugodno iskustvo.

Imoćanku Danijelu Dragović, koju su gledatelji upoznali u emisiji "Superpar", nedavno smo mogli gledati i u "Večeri za 5". Prijavila se, kako kaže, da bi naučila bolje kuhati, a i godi joj što je postala poznata.

Na kraju nije pobijedila, ali sada se požalila kako prima prijeteća i neugodna pisma gledatelja.

Večera za 5
1/8

– Ne znam odakle ljudima moja adresa i kako im se da uopće pisati pisma, ali zamolila bih vas: bez pisama i bez poziva. Večera je davno prošla i tu se nema što komentirati. Ne samo da se pisma šalju meni, već i ostalim kandidatima i samo se pitam koliko daleko ljudska bolest može ići – napisala je Imoćanka priloživši sliku pisma čiji je sadržaj tako otkrila.

"Gledali smo prošli tjedan ja i moja porodica 'Večeru za pet'. Pokazali ste se u pravom svjetlu, kako i priliči ljudima gdje su Turci vladali stoljećima. Toliko pokvarenosti, zlobe, ljubomore, možete samo vi imati. Jedino je nešto kulture pokazao Ivan, a i to je utjecaj što je dugo živio u Zagrebu. Maloj Danijeli opraštamo jer ima šanse. Idite u džamiju i molite se Allahu jer tamo i spadate", stoji u pismu.

Podsjetimo, Danijela nije jedina kandidatkinja koja se požalila na pisma gledatelja koji komentiraju i zamjeraju ponašanja u showu.

Dario Oreški, natjecatelj ovotjednih izdanja emisije "Večera za 5 na selu", oglasio se danas na svom YouTube kanalu nakon što je prošli petak emitirana epizoda u kojoj je na sve načine pokušao sabotirati večeru koju je pripremila Ivanka Job.

Posjetio nas je ovogodišnji pobjednik Dore i odgovorio na naša brzopotezna pitanja.

Inače, Dario je protestirao nakon što je pronašao dlaku u predjelu, a nakon toga je i prolio piće, što su gospođa Ivanka i njena kći Vlatka nazvale provokacijom, te su emisiju završile u suzama. Kulminacija je to nezadovoljstva natjecatelja nakon što se u drugoj emisiji otkrilo da su Ivanka i Vlatka majka i kći. Vlatka je na kraju odnijela pobjedu, a Ivanka je dobila najmanji broj bodova. Dario je u videu kazao kako su ga zasmetali negativni komentari o njegovu ponašanju te da je jedva spavao, a čak je i dobio prijetnje. Najavio je i kako će zbog toga  otići na RTL-ovu emisiju ''Potraga''. 

Ključne riječi

Komentara 8

ZA
zagabria5
12:50 10.03.2020.

Jasno je otkuda dolazi to pismo čim spominje 'porodicu' a ne obitelj

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
12:07 10.03.2020.

Hah, levičari se okomili na Imotski. No, svatko tko se izloži gledateljima Žikine dinastije tj. RTL-u, bolje ni ne zaslužuju.

MA
mare0801
10:40 11.03.2020.

Smiješno je da netko toliko ozbiljno shvaća televizijsku emisiju namjenjenu penzionerima i kućanicama, iako ispadi posljednih tjedana govore kako netko vrlo promućuran na RTL-u bira kandidate i koncipira emisije u svrhu svađa i sukoba. Ova mala je oličenje bezobrazluka, seljančicaa potpuno uvjerena da je "svjetska" žena, a sličan je dečko iz zadnjeg tjedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije