Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili na instagramu

Zbog koronavirusa otkazan koncert zvijezda 'The Voicea'

Foto: HRT
1/7
10.03.2020.
u 09:03

Iako zasad još nije donesena odluka o zabrani skupova, jedna od mjera zaštite od koronavirusa je izbjegavanje javnih skupova na kojima bi trebalo sudjelovati više od tisuću ljudi.

Zbog korona virusa koncert neće održati ni zvijezde showa 'The Voice'. Naime, za koncert na kojem su trebali sudjelovati finalisti HRT-ovog The Voicea i njihovi mentori je otkazan. Informacija je objavljena na Instagram profilu showa.

- Prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite, otkazuje se koncert u Tvornici kulture 10. ožujka 2020. Hvala svima na prijavama i velikom interesu. O novom datumu održavanja, obavijestit ćemo vas na vrijeme - stoji u službenom priopćenju.

 

Iako zasad još nije donesena odluka o zabrani skupova, jedna od mjera zaštite od koronavirusa je izbjegavanje javnih skupova na kojima bi trebalo sudjelovati više od tisuću ljudi.

Zbog koronavirusa već su odgođena neka događanja kao što su ZagrebDox, summit Digital Takeover i Dani komunikacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije