Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke prijatelja

Nataša Janjić slavi i otkriva: Muž me ovdje doveo da me se riješi na moj 40. rođendan

Foto: Instagram
1/6
27.11.2021.
u 18:40

. Osvrnula se u jednoj objavi na Instagramu i na svoj 40. rođendan i zamolila je prijatelje da joj se od sada obraćaju sa vi.

Glumica Nataša Janjić slavi 40. rođendan, a ovu okruglu brojku slavi ovog vikenda u društvu supruga Nenada Medančića koji ju je odveo na skijanje.

- Muž me ovdje doveo da me se riješi na moj 40. rođendan, a gdje nego na skijanje, a zna da ne znam skijati - u šali je otkrila glumica u videu koji je objavila na Instagram storyju. Osvrnula se u jednoj objavi i na svoj 40. rođendan i zamolila je svoje prijatelje da joj se od sada obraćaju sa vi. 

-  ČETRDESET, čovječe!!!! 🎉 E pa baš sam se naradila! 😂 Zato samo da me više ništa ne žulja - ni cipele ni ljudi!
I da imam sve svoje voljene i dalje oko sebe zdrave i sretne, da se grlimo, stvaramo, putujemo, jedemo, pijemo i smijemo se! Puno, snažno i sve više! ✨ … za sve ostalo tu je mastercard.😜 Živjeliiiii!! 🥂✨ I molim, od danas da me oslovljavate sa Vi. 🤸‍♀️ - napisala je Janjić uz fotografiju na kojoj pozira u svečanoj haljini i sa šampanjcem, a ispod objave njezini poznati prijatelji Matija Vuica, Marijana Batinić, Antonija Blaće i drugi uputili su joj čestitku i naglasili kako najbolje vrijeme tek dolazi.  Nataša i Nenad u braku su tri godine i imaju sina Tonija i kći Kaju, a nedavno su proslavili treću godišnjicu braka kada se glumica prisjetila kako su na otoku njezinog djetinjstva izmijenili bračne zavjete.

 

 

- Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA.
Ovom mom čovjeku. I dobru i zlu s njim. Zaredalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično nevjerojatnog “zla”… tko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu! Preživjeli smo, naučili biti jači i zahvalni i vježbamo to i dalje svakim danom!
 Jedno je sigurno- ono dobro toliko je NAJBOLJE da ga ni sada, da me ponovo pita (a nadam se da bi), ne bih mogla odbiti - napisala je tada.

Komentara 1

NO
nordic
13:09 29.11.2021.

Sretan rođendan gospođa Janjić 😊 Cool post!🤭 Sretno i sve najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije