Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa glumica

Nataša Janjić Medančić u posebnom izlasku zablistala u mrežastim čarapama i kratkoj haljinici

Nataša Janjić Medančić
Foto: Instagram
1/7
29.12.2022.
u 11:24

Glumica Nataša Janjić Medančić sredila se za poseban izlazak, koncert legendarnog Zdravka Čolića u Areni Zagreb u ponedjeljak.

Već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, Zdravko Čolić (71) u ponedjeljak 26. prosinca oduševio je dupkom ispunjenu Arenu Zagreb. Dugoočekivani koncert uslijedio je nakon četiri godine, prije koliko je, na istom mjestu, Zagrepčanima također priredio večer o kojoj se dugo pričalo. U Areni su u koncertu uživale brojne poznate Hrvatice, među njima i Iva Radić, Iva Todorić, ali i glumica Nataša Janjić Medančić (41) koja se za ovaj izlazak posebno sredila. 

Glumica je sada pokazala pratiteljima što je odjenula za izlazak. Na sebi je imala mrežaste čarape, kratku crnu haljinicu, sivi sako, a na nogama je imala duge kožne čizme na visoku potpeticu.

U opisu je stavila stih Čolićeve poznate pjesme "Pusti, pusti modu". - Kud bih s tobom, osim u teatar? Za šetanje, visoka ti peta. Za plesanje, haljina ti smeta… Čola. Arena Zagreb - napisala je glumica.

"Duša lijepa", "Ljepoto, predivna si", "Super izgledaš, prava mačka", "Toooop", pisali su joj pratitelji. 

Čolić je u ponedjeljak uz svoju interpretaciju, moćan vokal, prepoznatljivu boju glasa i neodoljivi šarm dodao još jedan veličanstveni doživljaj i prizor publici, u obliku pratećeg simfonijskog orkestra u sastavu više od 50 vrhunskih glazbenika. Tako se Zagreb svrstao na mapu rijetkih gradova koji su imali priliku uživati u ekskluzivnoj glazbenoj priči, tijekom koje su Čolić i sjajni instrumentalni solisti novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad izveli više od 30 njegovih svevremenskih hitova.

VIDEO>>Tihana Harapin Zalepugin iskreno o gubitku Saše: 'Kako sada dalje? Tuga postaje još veća, a praznina sve dublja'

Komentara 3

Avatar Madafakr
Madafakr
11:33 29.12.2022.

To je stvar prestiža da budeš viđen na koncertu 71 godišnjeg pjevača iz regiona tako da su mrežaste čarape šlag na tortu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije