Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke!

Natali Dizdar se zaručila za svog dugogodišnjeg dečka, a pokazala je i prsten: 'Ovo se dogodilo'

Natali Dizdar
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/23
25.07.2022.
u 18:20

Pjevačica je na Instagramu otkrila ovu vijest, a par nije mogao sakriti sreću na fotografiji.

Pjevačica Natali Dizdar zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Williama Pergea. Ovu vijest pjevačica je objavila na društvenoj mreži Instagram. Natali je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira s dečkom, oboje su zagrljeni i nasmiješeni, a ona je preko usta stavila ruku na kojoj se ističe prsten.

-  I ovo se dogodilo! - napisala je uz emotikon plavog srca i prstena. Fotografija koju je objavila snimljena je pored mora, no nije otkrila gdje se trenutno nalazi.

"Ajme divno, čestitam", poručila joj je kolegica Ivana Kindl u komentarima, a čestitkama su se pridružili i drugi pratitelji.

Podsjetimo, Natali je u jednom intervjuu ispričala kako ju je William osvojio. 

- Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma. Sve super, skupa smo, to je to - izjavila je naša pjevačica koja je zbog ljubavi prvo često putovala u New York, potom je preselila k njemu u Francusku, a nedavno i u London. Natali je jednom prilikom istaknula i da u Francuskoj najviše voli sveprisutnu estetiku te općenito strastveni pristup životu, dok William najviše voli Dalmaciju, naše otoke i “Smak svita” od TBF-a. Dodajmo da se za vezu para saznalo prije četiri godine.

VIDEO Grupa Dalmatino uoči nastupa na Fusion festivalu: 'Ovo je za nas novo iskustvo'


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije