Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALJA KAO I PRVI DAN

Naša glumica pokazala kako joj danas stoji bikini star 13 godina: 'Izgledaš kao prava Barbie'

Zagreb: Poznati na drugoj ve?eri  Bipa FASHION.HR-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/10
05.08.2022.
u 20:40

-Kupaći star 13 godina i bome valja jednako kao i prvi dan. 13!-napisala je Katarina uz fotografije. Kupaći s crno- bijelim prugicama naglasio je njezinu vitku figuru i preplanuli ten, a ubrzo su se javili brojni pratitelji i uputili joj komplimente.

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban (33) na svom je Instagram profilu podijelila fotke u bikiniju. Otkrila je kako trenutno boravi u Tribunju te s pratiteljima podijelila da je bikini kupila davno. 

-Kupaći star 13 godina i bome valja jednako kao i prvi dan. 13!-napisala je Katarina uz fotografije. Kupaći s crno- bijelim prugicama naglasio je njezinu vitku figuru i preplanuli ten, a ubrzo su se javili brojni pratitelji i uputili joj komplimente.

''Predivna'', ''Super kostima, a bome i ti'', ''Wow'', ''Zgodnica'', ''Bravo ljepotice'', ''Predivna si'', ''Nema dalje'', ''Izgledaš kao prava Barbie'', ''Prezgodna'', samo je dio komentara.

Katarina je sredinom svibnja otvorila sezonu kupanja a na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u bikiniju. Pozirala je okrenuta leđima u bikiniju nakon izlaska iz bazena, a u prvi plan stavila je noge i vitku liniju.

-Odbijam obrisati svaku striju, celulit i prištić- napisala je Baban u opisu fotografije, a brojne kolegice i pratitelji složili su se kako izgleda savršeno te kako joj se nedostaci, ako ih uopće ima ni ne vide već da joj daju posebnu ljepotu.

Inače, Baban uspješno balansira dvije karijere, a u intervjuu za Večernji list otkrila je i koji joj je poziv draži. 

- Prije godinu dana presudila bih u korist glume, ali u posljednjih godinu dana je brend toliko napredovao i narastao da ga ne mogu smjestiti na drugo mjesto. Rekla bih da je sada omjer 50:50. Već neko vrijeme to mi je odgovor na ovo pitanje. Da moram izabrati jedno zanimanje- ne znam koje bih.  Kada joj to poslovne obveze dopuste, Katarina se voli prošetati Jarunom, popiti kavu na suncu, ugasiti mozak i guštati. Ne voli gužve i buku, ali ni špicu, više je kvartovski tip, odgovara joj mir i tišina i manje društvo, što se promijenilo s godinama.

 Što sam starija, sve mi više odgovara mir i tišina i što manje društvo. Svašta sam očekivala da će mi se promijeniti s godinama, ali ovo sam zadnje očekivala! Volim pogledati dobru seriju, a još više pročitati dobru knjigu. 

Baban inače svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, no nedavno je podijelila fotografiju s dečkom Igorom Subotićem, diplomiranim kineziologom. Inače, par se upoznao u srednjoj školi te su zajedno išli na maturalnu zabavu, a nakon škole su se razišli. U vezu su ponovno stupili 2015. godine. 

VIDEO Snimka s probe Lille&Jazz - Poslušajte kako zvuči pjesma Killing me softly u Lillinoj izvedbi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije