Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji odmah primijetili

Nikolina Ristović zaintrigirala novom objavom: 'Tračeve izmišljaju mrzitelji, šire ih budale, a prihvaćaju idioti'

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/13
05.08.2022.
u 13:20

Naime, Ristović je objavila sliku na kojoj u laganoj cvjetnoj haljini i gumenim čizmama hoda po visokoj travi, dok rukom drži kosu i gleda zamišljeno u pod. Pratiteljima je poželjela sretan petak, no ono na što je privuklo pažnju brojnih pratitelja uslijedilo je jedan dva retka kasnije.

Bivša voditeljica Nikolina Ristović (46) objavila je novu fotografiju, a mnoge je zaintrigiralo on što je napisala u opisu ispod nje. Naime, Ristović je objavila sliku na kojoj u laganoj cvjetnoj haljini i gumenim čizmama hoda po visokoj travi, dok rukom drži kosu i gleda zamišljeno u pod.

Pratiteljima je poželjela sretan petak, no ono na što je privuklo pažnju brojnih pratitelja uslijedilo je jedan dva retka kasnije. 

"Tračeve izmišljaju mrzitelji, šire ih budale, a prihvaćaju idioti... Ima smisla?" pitala je Ristović svoje pratitelje. Mnogi su se u komentarima složili s njom, a slika je brzo skupila nekoliko stotina lajkova. 

 

Inače, voditeljica se prije samo nekoliko dana odmarala na Krku na kojemu je pozirala na brodu. A iskoristila je priliku i s pratiteljima podijelila i zajedničku fotografiju s voditeljicom Ivom Jerković, koja joj se javila u komentarima i napisala: "Joj, baš nam je bilo lijepo, i gužvu bih ponovila! Predivnaaaa."

A s pratiteljima je obilježila i Vidojev rođendan pa je objavila fotografije koje su nastale tijekom godina. "Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25. 7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti", napisala je Nikolina te podijelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji te na kojima je on s obitelji. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Komentara 7

Avatar HrvatskuHrvatima
HrvatskuHrvatima
13:33 05.08.2022.

Svoje slike na društvene mreže stavljaju prazni, prenose isprazni, a "lajkaju i dislajkaju" beživotni.

SZ
SZ123
13:28 05.08.2022.

Čime dotična zaslužuje medijsku pažnju ovih novina? Njoj je mjesto u Story, Diva ili kako se već zovu te lifestyle novine... Isto vrijedi za sve wanabe selebitije i infuencete s ovih prostora... Kad naprave nešto društveno korisno svakako, do tadaa čemu? Bolje dajte taj prostor nekom anonimnom građanu koji jedva spaja kraj s krajem...

Avatar Nomi
Nomi
13:27 05.08.2022.

Po tome jedino je ona normalna. Kaos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije