Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila na TikToku

Omiljena radijska voditeljica objavila da napušta eter, slušatelji razočarani: 'Ostanite jer neće biti isto bez vas'

Split: Anamarija Božinović, voditeljica na Radio Dalmaciji
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
05.08.2022.
u 12:38

Razlozi odlaska još nisu poznati, no Anamarija je na svom TikTok profilu objavila kompilaciju svojih najboljih radijskih trenutaka u posljednje dvije godine te tako potvrdila vijest.

Slušatelje Radija Dalmacije neugodno je iznenadila vijest o odlasku omiljene voditeljice Anamarije Božinović. Na Radio Dalmaciju stigla je 2020. godine, a u kratkom roku uspjela je osvojiti simpatije slušatelja te postati omiljeni radijski glas. Slušatelji su često s voditeljicom komunicirali putem društvenim mreža, osobito popularnog TikToka. 

Razlozi odlaska još nisu poznati, no Anamarija je na svom TikTok profilu objavila kompilaciju svojih najboljih radijskih trenutaka u posljednje dvije godine te tako potvrdila vijest. 

@a.m.d..b Recap najboljih radijskih trenutaka posljednje 2 godine🎙 @radiodalmacija It was a pleasure❤️ #radiodalmacija #radio #fyp ♬ original sound - Anamarija Božinović

-Bilo mi je zadovoljstvo- napisala je voditeljica uz objavu te ovu informaciju potvrdila za Slobodnu Dalmaciju.  -Istina je da dolazim, ali ne bih više ništa komentirala- dodala je u izjavi Anamarija.

"Ostanite na Radio Dalmaciji jer neće biti isto bez Vas'', ''Nemoj molim te jer zbog tebe stalno slušam radio i gledam TikTok'', ''Sretno dalje, posebna si'', ''Jako mi je žao što odlaziš'', pisali su slušatelji ispod objave.

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije