Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret na Cvjetnom

Naša glumica i radijska voditeljica otkrila tko joj je novi dečko: Poznajemo se od vrtića

Foto: Instagram
1/6
11.04.2021.
u 21:00

Elizabeta Brodić otkrila je kako je u vezi sa scenografom Androm Vrdoljakom kojeg već dugo poznaje a i radili su zajedno u seriji "Drugo ime ljubavi".

Glumicu Elizabetu Brodić televizijska publika upoznala je u seriji "Drugo ime ljubavi" koja se prikazivala na Novoj TV i u kojoj je 25-godišnja glumica imala glavnu ulogu Lole. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju s novim dečkom Androm Vrdoljakom koji je scenograf i zajedno su radili na snimanju "Drugog imena ljubavi" ali ljubav se rodila kasnije. Zaljubili su se prošle zime nakon jednog susreta na Cvjetnom trgu, ali poznaju se još od vrtićkih dana, ispričala je Elizabeta za Gloriju. 

- Dijelimo puno toga, a najviše ljubav prema gastronomiji i putovanjima. On je majstor roštilja, a i moji su specijaliteti jela s mesom pa smo se i tu našli - kaže glumica koja s dečkom mašta o trenutku kada će epidemiološke mjere biti povoljnije da se mogu zaputiti prema Madridu i Istanbulu. Elizabeta je voditeljica na narodnom radiju, a i članica je ansambla HNK Varaždin. Do prije godinu dana Elizabeta je bila u vezi sa Sandrom Starčevićem. trenerom tajlandskog boksa s kojim je i zajedno živjela, ali nije otkrila kada su prekinuli i što je dovelo do toga.

VIDEO Sin Maje Šuput ima medvjedića od 2120 kn, dok sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 1

TV
Tvrdjava
22:10 11.04.2021.

On je majstor rostilja?? Svaka cast ... taj je s 5 god..sam jogurt otvarao garant..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije