Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško razdoblje

Najpoznatija loto djevojka progovorila o svojoj snimci seksa koja je izašla u javnost: Nitko mi nije pomogao

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/9
11.04.2021.
u 10:30

Naime, nikada se nije saznalo tko je u javnost pustio snimku na kojoj se vidi da Mančić vodi ljubav s bivšim suprugom.

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka Suzana Mančić (64) prisjetila se teške situacije u kojoj je bila nakon što je 2005. u javnost izašla snimka seksa. Naime, nikada se nije saznalo tko je u javnost pustio snimku na kojoj se vidi da Mančić vodi ljubav s bivšim suprugom. Voditeljica je sada priznala da se od stresa razboljela.

- Niko mi nije pomagao, osim par prijatelja i djece. U jednom trenutku sam im rekla da nikom ne govore da sam ja njihova majka, a moja Natalija mi je rekla: 'Ja se ponosim što si ti moja mama'. To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš što te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnog stresa sam imala povišen kolesterol, dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore - priznala je Suzana za srpske medije. 

Već je ranije kazala kako joj je to vrijeme bilo izrazito teško jer je zbog smrti majke bila emotivno poljuljana.

 - Osjećala sam se kao da su me objesili golu nasred Terazija. Zbog smrti majke sam već bila emotivno poljuljana, a moje dvije djevojčice su bile u kritičnim godinama puberteta. Trebale su ići u školu, a ja svaki dan izaći na ulicu. Osjećala sam se osramoćeno i nikad mi nije bilo teže u životu, a još teže mi je bilo jer su neki tvrdili da sam sama pustila video u javnost - kazala je voditeljica.

Podsjetimo, Mančić je nedavno otkrila je kako je imala zdravstvenih problema i zbog preparata za mršavljenje koje je neko vrijeme uzimala. Nije ni slutila kako će zbog tog preparata završiti u bolnici, a cijela drama oko njezinog zdravstvenog stanja odvijala se dok je bila u Grčkoj. Gostujući u emisiji "Jutro s Jovanom i Srđanom" ispričala je kako je riječ o preparatu koji je iz Brazila i koji na sebi nije imao nikakvu etiketu, ali znala je da u svom sastavu ima malu količinu amfetamina.

- Taj preparat je zbilja djelovao i brzo sam vidjela rezultate, a onda sam se jedne noći probudila i puls mi je počeo skakati i tlak mi je narastao. Za pet dana sam odlučila kako prestajem uzimati taj preparat - ispričala je Mančić. Nije ni slutila kako će joj se opet dogoditi slična situacija, ali  opet je imala problema s pulsom i tlakom.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:15 11.04.2021.

Čovjek se od životinja razlikuje samo zahvaljujući razumu. Dakle razmišla, stvara i poštuje moralne i pravne norme norme kako bi ne samo on, nego i zajednica mogli funkcionirati i živjeti. Životinje pak tu mogućnost nemaju, te će se dogoditi da pas recimo skoći na kujicu pred svim psima i njenim psićima i pred nama ljudima i naravno pogrešno je psa zbog toga kažnjavati, njemu je to normalno i kujici također.Favoriziranje i stvaranje zvijezda od takovih ljudi u ljudskom rodu je proizvod plitkog ljudskog razuma pojedinaca, niže razine od tih peseka, nažalost.

ST
Starotopoljanin
12:50 11.04.2021.

pa sta ,ako je netko pustio snimku,ili scenu sexa.svi se mi sexamo i imamo djecu,i sta je sada tu cudno ako te netko ljubomoran potajno snimi,ili tvoj bivsi postavi skrivenu kameru da ti napakosti.draga budi ponosna sto uzivas i uzivala si u sexu,a kome smeta neka on prestane to raditi.samo zivi i uzivaj.

Avatar Navaljni
Navaljni
16:37 11.04.2021.

Božemoj...još jedno "vakcinisanje" jugoslavijom... di je tom kraj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije