Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško joj je

Naša bivša voditeljica iskreno progovorila o majčinstvu: 'Počela sam pucati, ispada mi kosa i strah me'

Foto: Instagram/ paulasik
1/9
17.11.2021.
u 19:30

Paula, koja često iskreno progovara o privatnom životu, objavila je video o prvim mjesecima majčinstva, te svim obavezama koje trenutačno nosi na svojim leđima, te o tome kako to utječe na njeno psihičko i fizičko zdravlje.

Bivša voditeljica i jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Paula Sikirić (26) u srpnju je postala majka djevojčice Arte Lie. Paula, koja često iskreno progovara o privatnom životu, objavila je video o prvim mjesecima majčinstva, te svim obavezama koje trenutačno nosi na svojim leđima, te o tome kako to utječe na njeno psihičko i fizičko zdravlje. 

'Mala doza realnosti. Prvo da vam pokažem količinu kose koja mi je otpala, koliki su mi zalisci. Uopće ne znam kako će ovo na kraju izgledati, kad će prestati ispadati, tek ispada tjedan dana i strah me kako će izgledati za pet i pol mjeseci. Kažu da šest mjeseci ispada', rekla je Sikirić i dodala:

'Evo ja sam počela pucati biti mama, biti kućanica, biti domaćica, biti uspješna u poslu i pokušati održavat ono što sam radila jer je i to teško. Uz sve to se i školovati dodatno jer sam ja upisala dva smjera kako bi ubila dvije muhe jednim udarcem. Imati dva psa i njihove potrebe održavati na nivou i uz sve to ostati normalan', požalila se Paula. 

Foto: Instagram

Nakon videa objavila je i ohrabrujuću poruku s kojom su se poistovjetile mnoge majke. 

'Ok je ne biti ok. Neovisno imale samo jedan zadatak, a to je briga o bebi ili balansirale između posla, kućanstva, bebe, obrazovanja. Ok je biti loše, imale pomoć ili ne. Možda uz pomoć pukneš kasnije, ne znam. Mi sve sami 'hendlamo' i baš je teško' zaključila je bivša voditeljica. 

Podsjetimo, Paula je vijest o trudnoći objavila početkom godine kada je otkrila da je trudna već 14 tjedna. Ubrzo nakon na Instagram profilu pokazala je i zaručnika kojeg je dugo skrivala od očiju javnosti, a zaručila se u kolovozu prošle godine nakon tri mjeseca veze.

VIDEO Umirovljenik kojeg je Nina Badrić optužila za uhođenje proglašen krivim

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
19:54 17.11.2021.

Na koga to ova utjece????

DU
Deleted user
20:02 17.11.2021.

peobaj naći neki hobi da te relaksira. i par mačaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije