Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbuđeni su

Nakon što su ostali bez kuće, srpska glumica i hrvatski glazbenik čekaju prvo dijete

Foto: Instagram
1/4
30.11.2021.
u 08:00

Nevena i Marko zbog potresa su ostali bez kuće u Mariji Bistrici pa su neko vrijeme, poput brojnih, živjeli u kontejneru. To ih je potaknulo na gradnju novog doma, drvene montažne kućice.

Mlada glumica porijeklom iz Srbije Nevena Vukes (31)u Hrvatsku je stigla zbog snimanja serije "Vatre ivanjske". Ostala je tu nakon što se zaljubila i udala za glazbenika Marka Vukesa (31). A nakon što su u razornom potresu u Zagrebu ostali bez doma, mladi glumačko-glazbeni par napokon ima razloga za slavlje. Naime, početkom sljedeće godine postat će roditelji. 

- Potvrđujem da je istina. Početkom sljedeće godine, ako Bog da, očekujemo novog člana obitelji - otkrila je glumica za Story

A osim te lijepe vijesti, Neveni i karijera cvjeta. Od nedavno je tako postala i profesorica glume pa je od svog učenika dobila domaću zadaću koju je podijelila s pratiteljima. 

- Moja profesorica glume zove se Nevena Vukes. Ima dugu plavkastu kosu, smeđe oči, lijep osmijeh, visoka je i vitka. Trenutno je trudna pa je malo buckasta. Jako voli nositi haljine. Često ima raspuštenu kosu ili drugu boju zbog uloga. Ona je po zanimanju glumica. Rođena je u Srbiji, a udala se u Mariji Bistrici. Kada priča zagorski zvuči smiješno. Ima jako ugodan glas, super glumi, ali i jako lijepo pjeva. Pravi je uzor svakome, jer je prema svima dobra - napisao je njezin učenik Luka, što je ona objavila na Instagramu. 

Podsjetimo, u Nevena i Marko zbog potresa su ostali bez kuće u Mariji Bistrici pa su neko vrijeme, poput brojnih, živjeli u kontejneru. To ih je potaknulo na gradnju novog doma, drvene montažne kućice.

VIDEO>>Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Komentara 4

BE
berija
08:35 30.11.2021.

Krasno. Evo, objavili ste vijest o još jednom regionalnom braku. Je li za danas kvota ispucana? Dajte malo razgovora sa stanovnicima Bobote, baš bi bilo zanimljivo pročitati što oni kažu o zbrinjavanju otpada.

Avatar drug Joža
drug Joža
09:21 30.11.2021.

Drago mi je čuti da ova srpska glumica ima nešto hrvatsko u sebi

Avatar duje912
duje912
09:37 01.12.2021.

totalno smo pogriješili šta smo išli u osamostaljenje i imali tolike žrtve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije