Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li to provokacija?

Nakon što joj je bivši snimljen s novom curom Ecija se hvali bujnim grudima

Foto: Instagram
1/8
29.09.2020.
u 16:28

Ispod fotografija nanizali su se komentari obožavatelja, a jednog od njih zanimalo je radi li ovo Ecija s nekom namjernom

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić svoje pratitelje iz dana u dan časti izazovnim izdanjima, a ovog je puta vjerne obožavatelje odlučila iznenaditi fotografijama na kojima je u prvi plan istaknula bujni dekolte.

1/7

- Ups - napisala je Ecija uz jedan od selfieja na Instagram storyju iz žablje perspektive koji naglašavaju njezino poprsje. Slične fotografije samo u crno bijeloj verziji objavila je i na svom profilu uz opis: 'Super ispala. Libra season (Sezona Vage)'

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ispod fotografija nanizali su se komentari obožavatelja, a jednog od njih zanimalo je radi li ovo Ecija s nekom namjernom. - Jel provokacija koju ja vidim u opisu namjerna ili? - upitao ju je pratitelj, no Ecija nije odgovorila.

Inače, Ecija je zavodljivu fotografiju objavila samo nekoliko dana nakon što je u javnost izašla fotografija njezinog bivšeg dečka Nikole Pokrivača i njegove nove djevojke Chiare Pisak.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL/Youtube

Djevojka s kojom Nikola rado provodi vrijeme je inače iz Vrsara gdje je ovo ljeto, kako doznajemo, radila kao konobarica u jednom kafiću vrsarske marine. Na Instagramu je prati gotovo 3000 ljudi, ali je zatvoren za javnost kojoj očito ne planira puno toga otkriti o sebi. Jedino s kime ju se može povezati iz svijeta estrade je poznati pulski DJ Denis Goldin, kojem je bila protagonistica u spotu za pjesmu "Last Goodbye". Inače, bila je model u spotu Amira Kazića Lea za pjesmu "Dan po dan".

Inače, Chiara je prva djevojka s kojom je Nikola viđen nakon prekida s voditeljicom Ecijom koja je njihovu vezu obznanila svima u kolovozu prošle godine, ali nekoliko mjeseci kasnije uklonila je sve zajedničke fotografije s društvenih mreža. – Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto, ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N – napisala je tog ljeta uz jednu od fotografija s Nikolom. Na kraju to nije bila ljubav za cijeli život jer je Ecija uskoro svoj 33. rođendan proslavila u društvu prijatelja, a Nikola se nije pojavio na proslavi.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:25 30.09.2020.

gledam te mlade žene i pere me tuga, sve napumpane , napuhane, nablajhane, kao klonirane, bez vlastitih osobnosti jer sve one misle da moraju biti kao ta-i-ta.... žalosno....eto, baš sam tužna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije