Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN DAN

Stižu čestitke! Naš reprezentativac slavi s prekrasnom djevojkom

Mia Ćurković
Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
29.09.2020.
u 12:50

Reprezentativac Andrej Kramarić i njegova djevojka Mia Ćurković obilježavaju poseban dan.

Ponosno i veselo uz ogromnu podršku, djevojka reprezentativca Andreja Kramarića Mia Ćurković obranila je diplomski rad na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu te stekla titulu doktorice veterinarske medicine. - Tako sam ponosan na tebe, čestitke - napisao je Andrej na Instagram priči uz fotografiju lijepe Mie koja pozira s diplomskim radom u rukama.

O njihovoj vezi javnost je saznala nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a izvori bliski paru otkrili su kako se ljubav dogodila godinu dana ranije. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

-  Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej prošle godine za Story.

Ove godine zajedno su ljetovali na Jadranu. Par je prvo bio na Visu, a zatim su svratili do Korčule te se fotografirali na popularnim ljuljačkama u moru. Kramarić je pri tom pokazao da je u formi, a sjajnim tijelom može se pohvaliti i ponosna novopečena doktorica veterinarske medicine.

Prije Mije, Andrej je bio šest godina u vezi s Marinom Pavić s kojom je prekinuo 2016. godine.

Komentara 1

MA
Mama
14:00 29.09.2020.

prezgodna je a izgleda ne samo i to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije