Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Nakon ogrebotina i modrica, Doris Pinčić pokazala ruku u povezu: 'Sve se može lomiti'

Foto: Instagram
1/18
29.09.2020.
u 13:32

Fotku je objavila nekoliko dana nakon što je mnoge gledatelje emisije "Dobro jutro, Hrvatska" iznenadila ozljedama na koljenima, a tada je pokazala i veliku modricu na ruci.

Voditeljica Doris Pinčić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj joj je ruka imobilizirana. Fotku je objavila nekoliko dana nakon što je mnoge gledatelje emisije "Dobro jutro, Hrvatska" iznenadila ozljedama na koljenima, a tada je pokazala i veliku modricu na ruci.
"Sve se može lomiti, ali frizura je uvijek postojana" napisala je uz objavu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, ogrebotine na koljenima voditeljice koje su gledatelji ugledali dok je  vodila emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" zabrinule su ih i svi su se pitali što joj se dogodilo. Od njezinih prijatelja doznaje se da je prije nekoliko dana pala s motora na snimanju za emisiju u vlastitoj produkciji te da je prošla s tek lakšim ozljedama, uključujući i modrice koje su zabrinule gledatelje. Tada je poručila svojim obožavateljima sljedeće: "Hvala svima na brizi, malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu."

1/10

Prije nekoliko dana voditeljica je snimala na Ižu novi video za svoj projekt "Kuhinja babe Eve" i podijelila je fotografiju na kojoj vozi motor marke Tomos i ubrzo je napisala na Instagramu i ovu rečenicu: "'Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih', rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem." 

Komentara 4

RO
roland
13:53 29.09.2020.

Frizura postojana! Buhahaha! Da je dohvati onaj Jozo iz videa s Tinom Katanić ne bi još 3 Tafta pomoglo!

Avatar Asterix
Asterix
14:56 29.09.2020.

Jad i čemer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije