Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM INTERVJUA

Nakon što je Chandler iz Prijatelja zabrinuo čudnim ponašanjem, doznaje se o čemu je riječ

Foto: Youtube Screenshot
1/5
28.05.2021.
u 22:30

Fanovi su iskazali žaljenje jer su pomislili da je glumac pokleknuo pred ovisnošću, s kojom se borio godinama.

Uzbuđenje i histerija koje je zavladalo zbog povratka "Prijatelja" zasjenila je zabrinutost za jednog od glavnih glumaca Matthewa Perryja (51). Naime, nakon što je nedavno objavljen prvi trailer dugoiščekivanog nastavka serije, njegovo ponašanje mnogima je bilo čudno jer je tijekom razgovora nerazgovijetno govorio te je zurio u prazno.

Fanovi su iskazali žaljenje jer su pomislili da je glumac pokleknuo pred ovisnošću, s kojom se borio godinama.

Međutim, britanski The Sun doznaje da je prije intervjua Perry zapravo bio kod zubara te je zbio u bolovima.

Foto: Youtube Screenshot

"Članovi njegovog tima rekli su da je bio na hitnom zahvatu kod zubara ranije tog dana. Bio je u bolovima, a to je utjecalo i na njegovo ponašanje i zbog toga je nerazgovijetno govorio. Nitko ne želi davati intervju nakon zubarskog zahvata, ali to se događa", pojasnio je izvor.

Podsjetimo, glumac je imao problema s alkoholom i drogama pa je svojedobno priznao da se ne sjeća gotovo tri godine snimanja serije.  "Ne sjećam se tri godine. Tamo negdje između treće i šeste sezone. Bio sam malo izvan toga", rekao je tada.

Ipak, noviju informaciju o njegovu zdravlju podijelio je i njegov očuh Keith Morrison. Kazao je kako je Matthew prije dvije godine bio na jako zahtjevnoj operaciji želuca.  U studenome prošle godine otkrio je da se zaručio s 29-godišnjom Molly Hurwitz, nakon čega je navodno puno boljeg zdravlja, a i izgleda bolje na fotografijama. 

VIDEO Albina se vratila iz Rotterdama

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije