Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV KAPETAN

Najveća Petkovićeva podrška je supruga Iva, a njihova ljubav počela je zahvaljujući televizijskoj emisiji

Foto: HRT
1/15
07.03.2024.
u 22:01

Par je bračne zavjete izmijenio 20. prosinca prošle godine, na isti dan kada je Iva proslavila 35. rođendan, i tako su imali dva povoda da okupe svoje najbliže i s njima proslave ovaj važan datum.

Kapetan Dinama Bruno Petković (29) ponovno je razveselio navijače plavih pogotkom u utakmici protiv grčkog Paoka, te Dinamu donio prednost na poluvremenu u utakmici osmine finala Konferencijske lige. Njegova najveća navijačica je supruga Iva Šarić (35).

Par je bračne zavjete izmijenio 20. prosinca prošle godine, na isti dan kada je Iva proslavila 35. rođendan, i tako su imali dva povoda da okupe svoje najbliže i s njima proslave ovaj važan datum. 

Iva je dobro poznata hrvatskoj javnosti, a često ju se moglo vidjeti i na televiziji. Naime, Iva je radila kao televizijska voditeljica i novinarka, a tijekom jednog intervjuu 2019. godine kliknula je i s našim reprezentativcem.

Iva je tada radila kao voditeljica HRT-ove emisije 'Klub 7' te je intervjuirala Brunu. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Par se poznavao i prije intervjua, a njihov odnos je bio prijateljski. 

VEZANI TEKSTOVI: 

U ovoj emisiji Iva je radila četiri godine, a nakon što je ona ukinuta, početkom ove godine,  uzela je pauzu te se posvetila svojoj obitelji. Iva je mama trojice dječaka i to malenog Adriana kojeg je dobila s Brunom u travnju 2021. godine, voditeljica ima i s bivšim suprugom, umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u vezi su bili devet godina, od toga pet u braku, između 2012. i 2017. godine, a upoznali su se tijekom jedne revije koju je ona nosila. Šarić se nekada bavila i manekenstvom te nosila velik broj revija, a diplomirala je i ekonomiju. U jednom intervjuu Iva je otkrila i kako ne voli govoriti o privatnom životu. 

- O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena- rekla je jednom prilikom, a otkrila je i kakav je Bruno otac.

- Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući je vrlo dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju – rekla je tada.

- Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim - ispričala je Iva u intervjuu za In Magazin.
Inače, Iva je velika podrška svome Bruni, a često smo ju mogli vidjeti i na Svjetskom prvenstvu u Kataru na tribinama gdje je bodrila svog dragog.

VIDEO: Haris Džinović prekinuo šutnju o razvodu i priznao: 'Prevareni muž zadnji sazna'

Komentara 3

Avatar IvanR
IvanR
22:34 07.03.2024.

Prodajem prasce

Avatar Ena4444
Ena4444
08:37 08.03.2024.

" Par se poznavao i prije intervjua, a njihov odnos je bio prijateljski. " A da?

CR
crnikruh
22:50 07.03.2024.

Frajer uzima rabljenu robu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije