Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suzana mančić

Najpoznatija loto djevojka bivše države pozirala u ljetnom izdanju: 'Život je lijep'

Suzana Mančić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/17
19.08.2023.
u 20:00

Suzana Mančić je na Instagramu podijelila fotografiju snimljenu u vrtu, a na njoj pozira na suncu u lepršavoj ljetnoj tunici ljubičaste boje.

Televizijska voditeljica i najpoznatija loto djevojka bivše države Suzana Mančić (66) na svojem je Instagram profilu otkrila kako uživa u svom domu. Suzana je na Instagramu podijelila fotografiju snimljenu u vrtu, a na njoj pozira na suncu u lepršavoj ljetnoj tunici ljubičaste boje. U njezinoj kombinaciji posebno se isticao cvjetni rajf koji ej stavila u svoju plavu kosu.

- Uhvati zraku sunca, tu kratku, ali momentalnu radost. Život je lijep - poručila je u opisu fotografije.

Inače, Suzana često na društvenim mrežama dijeli fotografije u kupaćem kostimu te dijeli trenutke iz svog života. Nedavno je tako objavila fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu bijele i plave boje na kojoj je pozirala naslonjena na zid. U opisu je napisala kako se odlučila pohvaliti svojim izgledom jer je na svojem tijelu radila od prošlog ljeta. 

-  Drage žene, moram se pohvaliti: nije idealno, ali prezadovoljna sam stanjem svog tijela i kože! Ali moram reći, ovo je trud i rad koji sam započela još prošlog ljeta - napisala je. 

VEZANI ČLANCI

Mančić ljubi grčkog biznismena Simeona Ockomosa već 23 godine. S njim uspješno održava brak na daljinu. Simeon, naime, živi u Grčkoj, dok voditeljica živi na relaciji Srbija-Grčka. Suzana je otkrila kako se nosi s tom situacijom. 

- Sreća što ne živimo zajedno, ne slušamo istu glazbu. Veoma je zauzet i nema vremena slušati bilo što. Kad se želi opustiti, voli slušati klasiku. Obilazimo europske festivale klasične glazbe, tu se slažemo - priznala je.  Dodala je da je biznismen kavalir te da joj često dijeli komplimente te da se u nju zaljubio na prvi pogled. 

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala: 'Oprostite, ja sam totalno zbunjena'

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar HajdukLika
HajdukLika
20:46 19.08.2023.

Suzana Mančić, Maja Šuput, Ivana Knoll, Nives Celzijus, Nina Badrić, Severina Vučković … Jesam li koju zaboravio s kojom nas gotovo svakodnevno davite?

Avatar razbojnik404
razbojnik404
21:24 19.08.2023.

Od svega je najljepši i najvažniji dio vijesti da se radi o b i v š o j državi!

PA
Pašić
21:33 19.08.2023.

...Viktorija Rađa, Nikolina Ristović, Ivana Paradžiković, Danijela Dvornik, Ella, te druge ocvale tetke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije