Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričala se

Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala: 'Oprostite, ja sam totalno zbunjena'

Foto: Instagram
1/14
17.08.2023.
u 14:05

A u Bibinje je također stigla sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom, koji je prate u stopu putujući po našoj obali za koncerte

Glazbenica Maja Šuput (43) poznata je kao velika radoholičarka, a ovo je ljeto itekako zauzeta i na gažama je svako par dana. Maja nakon svojih brojnih koncerata koristi vrijeme kako bi se odmorila i regenerirala sa svojom obitelji, suprugom Nenadom i sinom Bloomom.

Na posljednjoj fotografiji koju je podijelila sa svojim pratiteljima otkrila je da je pjevala u Bibinjama za sv. Roka, a na fotografiji je pozirala u pomalo neobičnom izdanju. 

VEZANI ČLANCI

Naime, Maja je imala haljinu koja se sastojala od ružičastog kožnog korzeta te šarenih resica koje su izgleda poput pompona, a padale su s jedne strane Majine haljine i služile kao rukavi. Osim haljine, Šuput se isticala i frizurom koja je imala velike ljubičaste pramenove i pletenice, a mnogima na prvu nije bilo jasno što to nosi na glavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

A u Bibinje je također stigla sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom, koji je prate u stopu putujući po našoj obali za koncerte. 

A prije koncerta pratiteljima je pokazala da se priprema uživajući i odmarajući na bazenu. - Punim baterije za koncert večeras u Bibinju - napisala je Maja pored videa, ali mnogi su joj odlučili ispraviti pogrešku zbog čega se ona ponovno javila pratiteljima. 

- Dobila sam 300 poruka da nije da pjevam u Bibinju nego u Bibinjama. U Bibinjama u 22. Oprostite, ja sam totalno zbunjena od sunca, mora, ljeta, ljubavi - ispravila se pjevačica.

Prije nekoliko dana podijelila je video u kojem je pokazala kako uživa u bazenu te šeta pored bazena u dugoj crvenoj haljini te sa šeširom.

- Punim baterije za novi tjedan pun koncerata - napisala je Maja pored videa u kojem nije mogla sakriti svoju sreću. Osim toga Maja je otkrila i kako u iduća četiri dana ima zakazana čak tri koncerta. 

Inače, Maja je ranije otkrila kako ljeti svaki slobodan trenutak koristi za odmor i uživanje u suncu i moru. Često sa svojih 525 tisuća pratitelja i podijeli neke od tih doživljaja te trenutaka koje provede s obitelji. Nedavno je tako  pokazala kako su se vozili jetcarom i objavila je video u kojem se voze u jurilica s jet-ski motorom, a maleni Bloom uživa u ovom doživljaju.

- Kakav je ovo hit ljudi - napisala je Maja uz objavu na Instagramu u kojoj su fotografije i video njihove vožnje po moru. Ranije je otkrila i kako je Istru odabrala za svoju bazu ovog ljeta.

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:08 17.08.2023.

525 000 pratitelja??Jadni smo mi narod.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije