Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivna plavuša

Najpoznatija kanadska WAGsica supruga je vratara koji tvrdi da je 'rodom iz Srbije, iz Dalmacije'

Foto: Instagram
1/12
24.11.2022.
u 12:35

Snežana Borjan je supruga vratara kanadske reprezentacije Milana Borjana i nogometaša Crvene Zvezde koji je poznat po svojim kontroverznim izjavama.

Titula najpoznatije kanadske WAGsice, odnosno supruge nogometaša, pripala je Snežani Borjan. Snežana je supruga vratara Milana Borjana i nogometaša Crvene Zvezde koji je poznat po svojim kontroverznim izjavama. 

Snežana na svojom Instagram profilu ima više od 65.000 pratitelja, a tamo atraktivna plavuša trenutno pokazuje kako se provodi u Kataru. Na njezinom profilu mogu se vidjeti brojne atraktivne fotografije, kao i one s obitelji i s putovanja.

Snežana je i vlasnica restorana na Zlatiboru, a pomaže i suprugu oko vođenja golmanskog kampa koji nosi njegovo ime. Atraktivna plavuša često privlači pažnju javnosti, a odgovora i na prozivke koje su upućeni njezinu suprugu.

Snežana se javila i sada, tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, nakon izjave kanadskog izbornika Johna Herdmana. Naime,  reprezentacija Belgije u prvoj je utakmici pobijedila Kanadu s 1:0, a Herdman je nakon utakmice šokirao izjavom.

- Rekao sam igračima kako pripadamo ovdje i kako ćemo iduće s*bati Hrvatsku. Jednostavno je - rekao je izbornik Kanade. 

A tu je izjavu prokomentirao vratar Kanade Borjan. 

- To je naša privatna stvar i to ostaje u svlačionici - rekao je. Nakon toga javila se i njegova supruga Snežana na Instagramu.

- Sinoć je Kanada odigrala sjajan meč s jednim od favorita Svjetskog prvenstva, Belgijom! Nepravedno oštećeni za penal, tako da se greške događaju i na najvećim svjetskim natjecanjima... Kao i životu, tako i u nogometu, nepravda, nedostatak sreće sastavni dio života... Idemo dalje!!! Idemo Kanada!!! - poručila je na društvenim mrežama nakon utakmice.

Dodajmo da je Snežana prije braka s golmanom radila kao direktorica marketinga u Partizanu. Par zajedno ima sina Filipa (6). 

Podsjetimo, Milan je rođen u Kninu, zatim je neko vrijeme živio u Beogradu, a kasnije se cijela obitelj preselila u Kanadu. Borjan ne krije svoje velikosrpske stavove i hrvatsku zemlju proglašava srpskom. U intervjuu za b92 izjavio kako nije rođen u Hrvatskoj.

- Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina - rekao je tada.

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
12:56 24.11.2022.

bedaci ..ne znaju ni tko su ni odakle su ...i lako im je uvijek bjeze s tuđeg na tude...

Avatar JustForYou
JustForYou
13:04 24.11.2022.

kanadska WAGsica.... a sto mu je to wagsica, jel to neki dijalekt iz Gruntovca, da nije mozda Regica.

HA
harald3539
14:18 24.11.2022.

"reprezentacija Kanade u prvoj je utakmici pobijedila Belgiju s 1:0..." ??? To se dogodilo u onom istom svemiru gdje je Dalmacija u Srbiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije