Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality zvijezda

Na Ultru došla i splitska vampirica! Olja Einfalt pozornost privlačila posebnom modnom kombinacijom

Foto: Instagram
1/26
09.07.2023.
u 10:28

Olja je za ovu priliku odjenula bijelu kombinaciju kojom se istaknula, a posebno se isticala i njezina duga kosa u kojoj su se mogli vidjeti i poznati plavi pramenovi spleteni u pletenice. Olja je na nogama imala visoke štikle, a na glavi dio kostima medicinskog osoblja.

Deveto izdanje Ultra Europe festivala upravo je u tijeku u Splitu, a sinoć je održana druga festivalska večer. Još večeras partijaneri iz cijelog svijeta zabavljaju se na splitskom Parku mladeži, a potom zabava seli na otoke. Ovaj događaj privlači brojne zaljubljenike u ovaj tip glazbe, a tijekom festivala očekuje se ukupno 140.000 ljudi. 

Partijaneri iz cijelog svijeta već godinama sredinu srpnja provode u Hrvatskoj, a na ovom velikom glazbenom događanju često im se pridruže i domaća poznata lica. Sinoć je to bila reality zvijezda, splitska vampirica Olja Einfalt (57). Olja je za ovu priliku odjenula bijelu kombinaciju kojom se istaknula, a posebno se isticala i njezina duga kosa u kojoj su se mogli vidjeti i poznati plavi pramenovi spleteni u pletenice. Olja je na nogama imala visoke štikle, a na glavi dio kostima medicinskog osoblja. Einfalt je spremno pozirala za fotografe te bila odlično raspoložena. 

08.07.2023., Split - Druga vecer Ultra Europe Festivala u Parku mladezi. Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL, ilustracija

Podsjetimo, splitska reality zvijezda u rujnu 2021. godine je ušla u srpski reality show 'Zadruga', a domaćoj publici poznata je i po sudjelovanju u showovima 'Ljubav je na selu' i Večera za 5 na selu'. Olju mnogi zovu i splitskom vampiricom zbog tamne modne kombinacije i njezinog predstavljanja u 'Večeri za 5'. 

1/25

Dodajmo i da je Olja u Splitu imala svoj butik imena 'Skandal' u kojem je prodavala neobične komade i nakit. Butik je otvorila 2021. godine, a na otvaranje butika pozvala i svoje prijatelje, sudionike showa 'Ljubav je na selu', a jedna od njih je bila i Bahra Zahirović koja je pozornost publike privukla svojim izjavama. Na otvorenju je bila i voditeljica showa Anita Martinović koja je tada nosila Oljinu kreaciju. 

VEZANI ČLANCI:

Zbog Skandala Olja je bila i na sudu, a radilo se o gospodarskim malverzacijama u iznosu od 17 i pol milijuna kuna. 
Početkom godine zatvorila je svoj butik i to tako da je organizirala sahranu.

 - Došli smo ispratiti naš Skandal. Vidim da suosjećate sa mnom. Vidim i da ste jako iznenađeni. Zašto? Zato što je ovo prvi javni pogreb firme u Hrvatskoj. Ovaj pogreb nije samo posvećen Skandalu kao brendu, već u čast svih hrvatskih firmi koje su imale sličnu, ako ne i istu sudbinu kao Skandal. Krenuli smo od nule, s puno entuzijazma, volje i puno rada. Htjeli smo napraviti nešto novo, drugačije, nešto što nema. Imali smo 25 dućana, 110 radnika, rasli smo meteorskom brzinom. Onda je došlo do kraha. Zašto se to dogodilo? Ono na što bih se ja osvrnula jest privatizacija, globalna kriza - ispričala je Olja i dodala: - Ja sad krećem iz početka. Moj put neće biti lagan. 

Inače, sinoć su na glavnoj pozornici Ultre nastupili Mykris, Nora en Pure, Tchami, DJ Snake, Timmy Trumpet i Steve Aoki, a večeras se još očekuju nastupi Fedde Le granda, Mortena, W˛W, Afrojacka, Martina Garrixa i Alessa

VIDEO Atmosfera prve večeri Ultra Europe festivala

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije