Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIDIJA VUKIČEVIĆ

Violeta iz 'Boljeg života' otkrila tajnu svog mladolikog izgleda: 'Nisam narcisoidna'

Foto: Instagram
1/11
09.07.2023.
u 07:00

- Ne može se žena početi njegovati s četrdeset godina, a onda očekivati da u šezdesetoj izgleda dobro. Ali, ako od osmog razreda počne voditi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vrijeme, kazala je Lidija

Srpska glumica Lidija Vukičević uskoro će napuniti 61 godinu, a sudeći po fotografijama koje objavljuje na svojim društvenim mrežama, izgleda puno mlađe. Glumica koju najbolje znamo po ulozi Violete u hit seriji "Bolji život" je za Hello magazin ispričala sve o svom režimu prehrane. 

- Ne može se žena početi njegovati s četrdeset godina, a onda očekivati da u šezdesetoj izgleda dobro. Ali, ako od osmog razreda počne voditi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vrijeme. Kult njegovanja stekla sam u kući, pored majke, i to mi je s vremenom postalo rutina. Svaku večer, prije odlaska na spavanje, zadržim se u kupaonici bar pola sata. Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila. To je i način poštovanja vlastite osobnosti, kazala je Lidija i dodala kako nema ništa protiv estetskih kirurga, no kako ih ne posjećuje. 

- Nemam ništa protiv. Štoviše, pozdravljam domete medicine, ali nagomilani botoksi se prije ili kasnije vide. Čak i da pribjegnete svim mogućim operacijama, opet ne možete prepraviti cijelo tijelo. Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne njegujete, dodat će vam koju više. Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim traperice broj manje i kažem sebi: ''Ući ćeš u njih''. To mi je motiv da smršavim. Nitko sretniji od mene kada ih na kraju obučem, kazala je i otkrila svoj režim prehrane. 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Uvijek osluškujem svoje tijelo, pa sam u posljednje vrijeme promijenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu obući sve što poželim i to mi stvara zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala ''Bolji život'', otkrila je ponosno.

VIDEO: Glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi 

 

Ključne riječi

Komentara 14

ZV
Zvrk
09:02 09.07.2023.

"Zaboravil"i ste napomenuti da je doticna ponosni clan Seseljeve stranke, sto bi svakoj pristojnoj novini koja drzi do sebe vec bio dovoljan razlog da izbjegava ovu babu, no za to bi ipak trebalo biti novina od fomata.

ME
medvedgrad
08:46 09.07.2023.

Evo opet ove Šešeljeve radikalke. Umjesto da ovakve ljubitelje fasizma i četništva javno civikizacijski osuđujete, ona ima u vašem glasilu stalnu rubriku.

PE
Pentagon
09:40 09.07.2023.

Ova bivša parlamentarka Šešeljeve pročetničke stranke se svako malo pojavljuje u VL. Zašto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije