Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niz nesreća

Na setu Baldwinovog filma radnika ugrizao otrovni pauk, mogao bi ostati bez ruke

Alec Baldwin fires prop gun on movie set, killing cinematographer
Foto: KOB TV NEWS
1/12
10.11.2021.
u 07:00

Ovaj događaj dogodio se dok je radnik sa seta Jason Miller pomagao drugima zatvoriti set nakon strašne tragedije koje je 22. listopada šokirala svijet.

Radnika sa seta filma 'Rust' Jasona  Millera ugrizao je otrovni pauk, a zbog toga bi mogao izgubiti i ruku, piše New Yor Post. Radi se o smeđem pauku samotnjaku, odnosno jako otrovnoj vrsti. Radnik je nekoliko dana nakon ugriza doživio nekrozu, to jest odumiranje stanica u tkivu te dobio sepsu. „Završio je u bolnici i bio na više operacija jer mu doktori pokušavaju spasiti ruku i zaustaviti infekciju. Ako ne uspiju, ruku će morati amputirati“, objašnjavaju. 

Glasnogovornik filma 'Rust kratko se osvrnuo na nesreću ovog radnika. „Ne komentiramo privatne afere individualnih članova“, rekao je.

Inače, ovaj događaj dogodio se dok je Miller pomagao drugima zatvoriti set nakon strašne tragedije koje je 22. listopada šokirala svijet. Naime, tada je glumac i producent Alec Baldwin iz pištolja rekvizita usmrtio snimateljicu Halyne Hutchins te ozlijedio redatelja Joela Souzu. Nakon što se strašan događaj dogodio snimanje filma je zaustavljeno, a pozvana je policija da utvrdi sve okolnosti događaja.  Mnogi radnici sa seta posvjedočili su propuste te zanemarivanje nekih pravila zbog kojih je došlo do ove strašne nesreće.

VIDEO Alec Baldwin na filmskom setz pucnjem iz rekvizira ubio snimateljicu te ranio redatelja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije