Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važno je cijepiti se!

Glumac Dado Ćosić podijelio je svoje iskustvo s koronom: Groznica, pritisak u sinusima, temperatura...

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
08.11.2021.
u 08:00

Činjenica je, znanstveno dokazana, da cjepivo funkcionira, upitna je njegova dugotrajnost. Pa će trebati i treća doza, možda i 4., nebitno. Protiv obične gripe se svake godine cijepimo, napisao je i ukazao na važnost cijepljenja

Glumac Dado Ćosić podijelio je svoje iskustvo s kornavirusom kojim se zarazio prije nekoliko dana. Opisao je u objavi na Facebooku kakvi su mu se simptomi pojavili i naglasio je koliko je važno u ovoj situaciji cijepiti se. 

- Ukratko bih vam iz osobnog iskustva podijelio zašto znam cijepljenje ima smisla. Prije točno 4 dana su se javili prvi simptomi. Groznica, pritisak u sinusima, temperatura se digla do 38,5. To je jedan jedini put kada sam popio 1 lupocet, noć nakon pojave prvih simptoma. Sljedeći dan je temperatura varirala između 37,4 i 37,8  kao i kroz noć koju nisam spavao. Rečeno mi je da dok se temperatura ne popne iznad 38 ne treba piti. Nije se niti jednom popela, pustio sam tijelo da odradi borbu, nisam spavao uopće i ujutro sam izmjerio 36,8. Temperatura se više nije vratila. Pijem cink, d3, c vitamin, zeolit, aschwagandhu. Danas je 4 dan da sam doma, i osim pritiska u sinusima od kojeg pomalo bole oči, ja nemam drugih simptoma. Osoba od koje sam dobio virus je necijepljena, trenutno je 7. dan u krevetu, s općim osjećajem malaksalosti i počeo se javljati kašalj. Ja sam drugu dozu primio prije 5 mjeseci. - napisao je glumac i naglasio je u nastavku važnost cjepiva.

- Činjenica je, znanstveno dokazana, da cjepivo funkcionira, upitna je njegova dugotrajnost. Pa će trebati i treća doza, možda i 4., nebitno. Protiv obične gripe se svake godine cijepimo. A ono što sam ja osjetio ta prva dva dana nije nalik običnoj gripi. Zajebanije je. Pa evo, ako dosezi 20. stoljeća u vidu svih bolesti koje su istrebljenje ili drastično smanjenje uporabom cjepiva nisu nagovorili da se cijepite,  sumnjam da će vas i moj iskaz uvjeriti. Međutim, optimističan sam. Držim da je sumnja u cjepivo evolucijski korak unatrag. Sa drveća smo sišli jer je na zemlji bilo izdašnije. Pa nećemo valjda opet u krošnje? - poručuje Dado.

VIDEO Posrnule nogometne zvijezde: ovisnost, kocka i skandali koštali su ih ugleda i bogatstva

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar GeniKameni
GeniKameni
08:12 08.11.2021.

"Groznica, pritisak u sinusima, temepratura..." Ta bolest je bila s nama otkad znamo za sebe, samo sto je u narodu poznatija kao... gripa! A protiv gripe su se cijepili samo oni koji su to zeljeli, i oboljelima od gripe nisu oduzimana temeljna ljudska prava, nti si ikad bili gradjani drugog reda.

Avatar Vakserčina
Vakserčina
08:52 08.11.2021.

Ove simptome koje je ovaj PR naveo su prestrašni. To mogu izdržati samo titani. Iz osobnog iskustva mogu reći da sam imao nešto blaže simptome od dotičnog a nisam bio cjepljen. Od farmakotika samo sam uzimao vitamin D3 i to cca mjesec dana prije nego me uhvatila strašna korona. Iskustva mojih poznanika su slična.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:33 08.11.2021.

Imas simptome kao i kod svake jace prehlade,a kukas kao da imaš rak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije