Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo se snašla

Na provokaciju jedne pratiteljice Nikolina Ristović je odgovorila ovako

Foto: Instagram
1/5
26.08.2019.
u 22:57

U komentarima jedna je pratiteljica pitala Nikolinu: Jeste li vi sestra Nevena Ciganović?

Voditeljica Nikolina Ristović na svom Instagram profilu zadnjih dana objavljuje fotografije s godišnjeg odmora na kojima uz morsku 
pozadinu dominira njena savršena figura.

Komplimenti se nižu ispod ovakvih morskih razglednica poznate voditeljice, ali uvijek se nađu i oni koji Nikolini prigovaraju zbog izgleda jer su uvjereni da je malo pretjerala s estetskim korekcijama.

- Moj je um poput internetskog pretraživača. 25 otvorenih tabova, pet od njih smrznuto. Nemam pojma odakle dolazi glazba - napisala je  Nikolina. Ubrzo joj je stigla poruka od jedne pratiteljice na ovoj društvenoj mreži, a pisalo je ovo:

- Jeste li vi sestra Nevena Ciganović? Ova mala provokacija kojom je pratiteljica očito htjela sugerirati kako Nikolina sliči na Cigija koji
ne skriva da se podvrgnuo brojnim estetskim zahvatima.

Nikolina je na ovo samo odgovorila: Nevena Ciganovića bi bilo gramatički korektno. Ali pretpostavljam da previše očekujem.

Komentara 2

JE
Jednakost
09:02 27.08.2019.

Mislim da modelke polako izlaze iz mode, previse ih je?

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:57 26.08.2019.

Ala je opravi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije