Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške riječi

Ciganović se obrušio na Šuput: Popljuvao joj outfit, a nije štedio ni supruga

Foto: Instagram
1/3
15.07.2019.
u 16:37

Neven Ciganović ne staje s provokacijama na račun domaćih zvijezdi. Na njegovoj tapeti ponovno se našla Maja Šuput.

Stilist Neven Ciganović nema mira. Gotovo da nema dana u kojem bez dlake na jeziku ne prokomentira neku od domaćih zvijezdi. Ne štedi nikoga pa tako gotovo da nema osobe koja se do sada nije našla na njegovoj tapeti. Na neke se obrušio i više puta, a jedna od njih je Maja Šuput.

Ovog puta Ciganoviću je inspriacija bio Majin outfit za snimanje nove sezone Supertalenta. - Sa današnjom frizurom zauzela sam pola stola u žiriju. Ispričavam se kolegama - napisala je pjevačica i inspirirala Ciganovića za novu usporedbu s Peggy Bundy.

"The higher the hair the closer to God” nova nit vodilja Maje Šuput i njenih”stylista” S obzirom na styling ne mogu se odlučiti da li to Maja Šuput snima novu sezonu “Jerseyliciousa” ili samo glumi Peggy Bundy iz “Married...With Children” ?? No, prema stylingu rekao bih da je Maja definitivno prava Jersey girl,fake eyelashes, fake nails, fake tan, fake hair (extensions)… fake husband..ups,pobježe mi - napisao je Ciganović jučer na svom profilu.

Foto: Facebook/RTL

No, to očito nije bilo dovoljno pa je jutros nastavio 'paljbu' po Maji.  - Ne kužim ovu foru kaj svi kače na Instač taj nekvi #agechallenge
Ali brijem da je ovo Šuput za koju godinu bez filtera! - dodao je Ciganović uz kolaž fotografiju Maje i Lady Bunny.

Foto: Facebook/RTL
Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

Ključne riječi

Komentara 8

ZA
zagora
18:23 15.07.2019.

sta ti je outfit neka hrvatska rijec ovi novinari sve bolji od boljeg

ZC
zorro.cz
17:17 15.07.2019.

Cigić ti spada u srbiju. Zato ti i je "normalan". U Hrvatskoj, Hrvati o njemu imaju drugo mišljenje koje nema veze sa normalnim.

MA
magnum2013
18:54 15.07.2019.

Koga još kreatura zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije