Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plastično fantastično

Zajedno imaju preko 400 plastičnih operacija, a nisu odoljeli ni Hrvatima: 'Jako su zgodni'

Foto: Instagram/IPA PIXSELL/Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
18.07.2019.
u 17:32

Kraljevi plastičnih operacija, u javnosti poznati kao "ljudski Kenovi", Justin Jedlica i Rodrigo Alves svoju slavu izgradili su šokantnim brojem plastičnih operacija.

Kao radoznali 17-godišnjak Justin Jedlica počeo je istraživati svijet plastičnih operacija, a prva na koju se odlučio bila je rinoplastika, odnosno koerkcija nosa. Inspiriran reality emisijom "Lifestyle of the Rich and Famous" u kojem je veći dio sudionika priznao svoje kozmetičke pothvate, Justin je četiri dana poslije 18. rođendana odlučio operirati nos.

Od 2012. godine, Jedlica je otišao 'pod nož' barem 190 puta, a zahvati su uključivali rinoplastiku, prsne implante (silikone), ramene implante, biceps i triceps implante, podizanje obraza, gluteoplastika te podizanje usnica.

Američkoj javnosti ovaj 38-godišnjak  poznat je i kao suvlasnik konzultanske firme koju je osnovao s bivšim suprugom. Vjenčali su se  2014. godine nakon petogodišnje veze, a rastali su se nakon dvije godine braka.

Inače 2016. godine s gay kruzerom došao je u Split gdje ga je dočekao Neven Ciganović. S njim se natjecao u reality showu "Kuća lutaka" u jesen iste godine. Mediji su tada pisali da se Justin oduševio ljepotama Splita, ali i muškaraca, pa je Ciganoviću priznao da su mu Hrvati jako zgodni i seksipilni.

Njegova plastična "konkurencija" brazilsko-britanska reality zvijezda Rodrigo Alves ne zaostaje puno u broju plastičnih pothvata. Naime, od siječnja 2018. godine potrošio je preko 500.000 funti za 103 kozmetička zahvata, uključujući i injekcije. Na tom popisu je 51 operacija, od čega je čak 9 operacija nosa, zatim botoksiranje, liposukcija i ugradnja kose.

Rodrigo se prošle godine pojavio u britanskom "Big Brotheru" kao celebrity ukućanin, ali je nakon samo deset dana bio istjeran nakon konstantnih upozorenja producenata oko korištenja rasističkih termina.

U ožujku 2019. godine objavio je pjesmu "Plastic World" koju pjeva s talijanskim plastičkim kirurgom Giacomom Urtisom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije