Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE LI JE SE?

Muškarci su prije 27 godina ludjeli za ovom seks ikonom, a sada iznenađuje izgledom

Foto: Profimedia
1/7
22.10.2022.
u 10:00

Iako start s filmom 'Showgirls' nije djelovao obećavajuće, Elizabeth je zahvaljujući ovom filmu stekla status jedne od najseksepilnijih glumica, a film je s vremenom postao kultni film.

Kada se u ulozi lijepe Naomi Malone glumica Elizabeth Berkley (48) pojavila u filmu 'Showgirls' nije oduševila kritiku i te 1995. godine osvojila je Zlatnu malinu za najgoru glumu i najgoru debitanticu. Iako ovakav start nije djelovao obećavajuće Elizabeth je zahvaljujući ovom filmu stekla status jedne od najseksepilnijih glumica, a film je s vremenom postao kultni film. Ovaj film poznat je scenama seksa, a posebno je upečatljiva Elizabethina scena seksa u bazenu te njene scene striptiza. 

Međutim, glumicu bi danas rijetki prepoznali. Fotoreporteri su je uhvatili u shoppingu kada je bila pred trgovinom Emporio Armani na Beverly Hillsu, a bila je ležerno obučena, u crne hlače i crnu majicu.

Foto: profimedia

Glumica se inače ne pojavljuje često u javnosti i posvetila se obiteljskom životu, suprugu Gregu Laurenu te njihovom sinu Sky Coleu i više se ne bavi plesom. 

Nakon što je diplomirala englesku književnost bacila se u manekenske vode koje su je gurnule i prema glumi. Prvi filmu u kojem je igrala bio je 'Fog' (1987.) te je glumila i u popularnoj seriji 'Spasilačka služba'. U svojoj biografiji nakon 'Showgirls' nije zabilježila veći uspjeh na filmskom platnu, ali se zato pojavila u brojnim serijama.

– Svi su bez daha pratili Naominu borbu i nadam se da vas je ovaj film tješio i popravljao vam raspoloženje – rekla je jednom prilikom osvrćući se na svoju ulogu u filmu. Ples je njena strast od djetinjstva, a roditelji su joj u kući napravili posebnu prostoriju za ples kada su shvatili koliko voli plesati.

VIDEO>>Susret kralja Charlesa s premijerkom Truss postao viralni hit: "Opet si ovdje? Ajme, ajme..."

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:38 22.10.2022.

Da skratimo. Mi muški volimo skladno oblikovane ženskice od 20-25 godina starosti. To je tako i uvijek će biti. Isto misli i momak iz srednje škole i deda u mirovini.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:43 26.10.2022.

Tjelo nekada ok. Ali lice....

MA
Marmot
14:57 03.11.2022.

To se zove okrupnjavanje posjeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije