Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sud odbacio tvrdnje

Mora platiti: Meghan Markle izgubila prvu bitku na sudu, čeka je ročište u kojemu će se suočiti s ocem

Foto: Profimedia
1/5
01.05.2020.
u 17:01

Novo ročište bit će uskoro, a na njemu će se Meghan morati suočiti i sa svojim ocem.

Otkriveni su novi detalji suđenja Meghan Markle. Naime, Meghan je tužila britanski tabloid Mail on Sunday zbog članka koji su objavili 2018. godine, a u kojemu je medij otkrio pismo koje je ona poslala svom ocu nakon što ju nije otpratio do oltara na kraljevskom vjenčanju s princom Harryjem.

Daily Mail javlja da je sud odbacio brojne njezine tvrdnje u tužbi u kojoj je navela kako je britanski mediji žele izblatiti te koriste njezinu svađu s ocem Thomasom Markleom kako bi je što negativnije predstavili javnosti.

1/4

Meghan tvrdi kako joj je to pismo narušilo privatnost te da britanski mediji neprofesionalno izvještavaju o njoj, a tvrdi i da su mediji iskorištavali i njezinog oca, iako ona s njim dvije godine nije razgovarala.

No, sud je odlučio kako nema dovoljno dokaza u svojoj tužbi te sada moraju platiti oko 62.500 dolara sudskih troškova nakon prvog gubitka spora jer se nigu htjeli nagoditi kada je suđenje započelo.

Novo ročište bit će uskoro, a na njemu će se Meghan morati suočiti i sa svojim ocem.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NancyUI75
NancyUI75
22:23 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije