Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast!

Zvijezda serije 'Kud puklo da puklo' ostvaruje velike uspjehe na međunarodnoj sceni

momčilo otašević
Foto: PR FOTO
1/5
05.05.2015.
u 19:41

Omiljeni nam junak iz najpopularnije i najgledanije domaće serije 'Kud puklo da puklo' nominiran je za najboljeg glumca na Madrid International Film Festivalu.

Talentirani glumac Momčilo Otašević, koji u seriji ''Kud puklo da puklo'' uveseljava gledatelje Nove TV u ulozi rendžera Damira, oštrovačkog galeba, nominiran je za najboljeg glumca na Madrid International Film Festivalu.

Nominaciju u kategoriji najboljeg glumca u stranom filmu 2015. (Best Lead Actor in a Foreign Language Film 2015) zaslužio je za ulogu Stanka u filmu ''Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa'', redatelja Nikole Vukčevića.

– Svi smo stvarali zajedno i svi smo imali slobodu u tom stvaranju. Kada me pitaju za Dječake, ja se sjetim te umjetničke slobode, sjetim se entuzijazma i  sjetim se krvničkog rada. Bit ću neskroman i reći ću da sam jako zadovoljan tim filmom – ispričao je Momčilo svoje dojmove.

Madrid International Film Festival održat će se u srpnju ove godine. No, u karijeri ovog popularnog glumca sjajnim slovima bit će upisan još jedan međunarodni uspjeh. Naime, film koji mu je donio prestižnu nominaciju u Madridu našao se i u finalu izbora za Najbolji igrani film na upravo završenom Philadelphia Independent Film Festivalu, gdje se našao među četiri najbolja u svojoj kategoriji (Film forum selection).

>>Zvijezda serije "Kud puklo da puklo": Zahvaljujući roditeljima nikad nisam poletio previsoko

>>Kada se želim odmoriti, jedem kruh i paštetu, sjedim i gledam crtiće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije