Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće natjecanje

Mirta Šurjak vs. Jelena Rozga: Tko je zaslužio titulu kraljice plaže?

Lidija Bačić
Foto: Facebook
1/9
21.07.2016.
u 09:00

Splićanke su tu na svom terenu, ali i ostale poznate Hrvatice ne zaostaju s kadrovima uzavrelog pijeska

Nije tajna da Hrvati imaju najljepšu obalu i plaže, a sudeći po fotografijama, među vodećima smo i po krasoticama u bikinijima. Ovih dana brojne poznate Hrvatice uživaju na Jadranu, a svoje oduševljenje hrvatskim plažama pokazuju i na društvenim mrežama.

Zadovoljna svojim tijelom

Svježim fotografijama s ljetovanja na Braču na Instagramu se pohvalila Nives Celzijus. Na posljednjoj koju je objavila s prekrasne bolske plaže napisala je kako je zadovoljna svojim tijelom.

– Volim svoje grudi jer su moje. I da su manje i veće, volim ih. Volim svoj trbuščić jer je moj. Nekad je manji, nekad je veći, volim ga. Volim svoje bokove, guzu, nos, usne. Nebitna je veličina. Ionako zavodimo očima – pjesnički je raspoložena Nives. Nakon lude zabave na Ultri i provoda na Zrću, RTL-ova voditeljica Ecija Ivušić odmara se na Korčuli i nenaseljenom otočiću Ošjaku.

Nekadašnja Miss turizma, danas djevojka Joška Lokasa, Trogiranka Jelena Katarina Kapa odmara se u rodnom Trogiru i na Šolti, a svojim fotografijama s ljetovanja uveseljava prijatelje.

– Puštam suncu da ljubi moju kožu, a moru da grli moje tijelo – napisala je Katarina ispod fotografije na Instagramu.

Vrijeme je za vruće spotove

Premda su ovog ljeta zauzete snimanjem RTL-ove sapunice “Prava žena”, glumice Nela Kocsis i Nataša Janjić uspjele su iskoristiti nekoliko slobodnih dana i opustiti se na plaži. Nataša je najviše uživala na Kornatima, gdje je bila na vjenčanju prijateljice Nevene Rendeli. A sama Nevena nakon vjenčanja sa suprugom Makom Vejzovićem otišla je na medeni mjesec. Posjetili su Konavle, ali i Pelješac, za koji je Nevena kazala da je Azurna obala u Hrvatskoj. 

Ljeto su za vruće spotove iskoristile i naše najpoznatije pjevačice. Jelena Rozga objavila je spot za pjesmu “Nasljednik”, u kojem je u jednodijelnom kupaćem kostimu, a najviše komentara izazvala je Lidija Bačić koja je u spotu “Nezamjenjiva” predstavila ručno rađeni metalni badić.

Obline voditeljice Mirte Šurjak nedavno su zaludile partijanere na Ultri, a svojim fotografijama sa splitskih plaža lijepa Mirta redovito časti i svoje prijatelje. Nakon snimanja reklame za HZZ, selfie s plaže objavila je i pjevačica Lana Jurčević. Između ovakvog izbora teško je odrediti kraljicu plaže, ali Splićanke uvijek vode na tom terenu pa nam se čini da prvo mjesto suvereno dijele Jelena Rozga i Mirta Šurjak.

>> Zabava na plaži Zrće ne prestaje. Pogledajte kako se zabavljaju domaći i strani turisti

Komentara 24

KE
kenjalo
11:07 21.07.2016.

Evo lazete sebe to je ok.ali nije u redu lagati citatelje jer mi smo ti od koji vi ovisite.

IB
ivo.balota
11:56 21.07.2016.

Svim navedenim i prikazanim, već odavno treba kvalitetan photoshop.

VO
Vruće_olovo
12:51 21.07.2016.

Od svih tih šablona kojima nas 90% portala zasipa pita se čovjek gdje ima mjesta za svakodnevnu, normalnu, "nesavršenu" ženu, muškarca i normalne, svakodnevne "dosadne" odnose. Samo se plasiraju maštarije i iluzije, a stvarnost je potpuno u drugom planu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije